Tilsæt rødvinssiruppen sammen med oksefonden og de friske, skyllede timianblade. Men egentlig er rødvinen jo blot en ingrediens på lige fod med fond og fløde, og faktisk kan fløden nemt have været den dyreste ingrediens i sovsen
Kom "siruppen" i gryden sammen med bouillon og de øvrige ingredienser. friskkværnet peber. 1 spsk blade af frisktimian. Antal portioner 1 person 2 personer 4 personer 6 personer 8 personer Vælg 4 dl halvtør rødvin, fx côtes du rhône 2 spsk hvedemel 4 dl letmælk 25 g smør 1 spsk koncentreret kalvebouillon, fx touch of taste 1 spsk blade af frisktimian 1 tsk groft salt friskkværnet peber kulør
Opskrift på kalvefond til rødvinssaucen. Lidt frisktimian. Et lille stykke frisk peberrod. Rids fedtet på kødet og vakuumer det så sammen med smørtern, timian og hvidløg
Jamie Oliver serverer det medrødvinssauce, babyyorkies, brøndkarsesalt og kogte gulerødder. Vi fik kogte gulerødder til, men det er vist ikke nødvendigt med en opskrift på at koge gulerødder
rødvinssauce, pebersauce, osv. 20 g fedtstof20 g hvedemel2 gulerødder2 løg1½ dl tomatpure1½ kvist frisktimian4 laurbærbladespsk. Løg skylles roden skæres af, løg deles i 8 dele med skal. 1½ kvist frisktimian