Rødvinssauce med frisk timian opskrifter

Rødvinssauce

Rødvinssauce

Tilsæt rødvinssiruppen sammen med oksefonden og de friske, skyllede timianblade. Men egentlig er rødvinen jo blot en ingrediens på lige fod med fond og fløde, og faktisk kan fløden nemt have været den dyreste ingrediens i sovsen
Rødvinssauce

Rødvinssauce

Kom "siruppen" i gryden sammen med bouillon og de øvrige ingredienser. friskkværnet peber. 1 spsk blade af frisktimian. Antal portioner 1 person 2 personer 4 personer 6 personer 8 personer Vælg 4 dl halvtør rødvin, fx côtes du rhône 2 spsk hvedemel 4 dl letmælk 25 g smør 1 spsk koncentreret kalvebouillon, fx touch of taste 1 spsk blade af frisktimian 1 tsk groft salt friskkværnet peber kulør
Lammekrone

Lammekrone

Rødvinssauce. Denne opskrift bryder lidt med dele af konceptet på denne blog da det er lidt dyr og lidt mere kompliceret end mine øvrige opskrifter
Roastbeef med sprøde kartofler

Roastbeef med sprøde kartofler

Jamie Oliver serverer det medrødvinssauce, babyyorkies, brøndkarsesalt og kogte gulerødder. Vi fik kogte gulerødder til, men det er vist ikke nødvendigt med en opskrift på at koge gulerødder

Espagnole (grund opskrift)

rødvinssauce, pebersauce, osv. 20 g fedtstof20 g hvedemel2 gulerødder2 løg1½ dl tomatpure1½ kvist frisktimian4 laurbærbladespsk. Løg skylles roden skæres af, løg deles i 8 dele med skal. 1½ kvist frisktimian