Rødvinssauce med skalotteløg opskrifter

Andelår med kartoffelmedaljer, honninglaseret brombær og rødvinssauce

Andelår med kartoffelmedaljer, honninglaseret brombær og rødvinssauce

Rødvinssauce. Denne ret var, hvad vi forkælede os selv med i lørdags. Kartoffelmedaljer. 6 skalotteløg, skåret i tynde skiver. 7) Smag til med salg og peber. 1) Smør et ildfast fad med smør. 2) Kog stykkerne fra kartoffelenderne sammen med knoldselleri, hvidløg og pastinakstykkerne møre. 3) Mos de møre grøntsager sammen med lidt mælk til en lind, cremet mos. 5) Smør et ildfast fad, pensl kartoffelskiverne med olie blandet op med salt og peber og lav medaljermed skiftevis kartoffelskiver og mos i lag. 6) Bag kartoffelmedaljerne i ca. 7) Tag kartoffelmedaljerne ud af ovnen og drys med fintrevet parmasan. Servèr andelårerne sammen medkartoffelmedaljer, sauce og varme honningglaserede brombær 4 personer. 6 skalotteløg
Coq au vin blanc

Coq au vin blanc

Vi er ikke så vilde medrødvinssauce herhjemme, hvorfor vi vil altid laver denne klassiker med hvidvin og det er altid en succes
Hamburgerryg i stegeso med rødvinssauce

Hamburgerryg i stegeso med rødvinssauce

Kom lidt grøntsager ved - her havde jeg gulerod, rødløg og et par skalotteløg  og lidt Opskrift. 2 skalotteløg. 2 skalotteløg
Fond til andesaucen

Fond til andesaucen

Det er nok kommet snigende med alderen  – det dér med at være lidt mere forberedt og organiseret. Krydr med salt og peber

Bøf med rødvinssauce og rösti

Bland skalotteløgmed rødvin, vand, fond, tomatpuré, timian og hvid peber i en kasserolle. Pensl bøfferne med lidt olie, salt og peber lige inden kødet grilles 2-3 minutter på hver side

Dyreryg med svampe og kirsebær

En rødvinssauce, gastrique eller rødbedeglace vil være oplagt med en rodfrugtemos til. Giv dem lidt farve, tilsæt der efter finthakket skalotteløg og kirsebær