1 dl rødvin1½ spsk. mel3 dl. stegesky eller bouillon1 tsk. dijonsennepsalt og peber. Pisk rødvin og mel sammen til en klumpfri jævning i en tykbundet gryde
Og husk at lave en god sovs til for eksempel en rødvinssovs eller en klassisk brun sovs. Hasselbackkartofler – Behøver hasselbackkartofler nogen større præsentation
Mørt oksekød med smagfuld rødvinssovs. Grydestegt okseklump med rødvinssovs. Hvis jeg skulle have gæster til denne møre grydestegte okseklump med smagfuld rødvinssovs, havde jeg nok valgt at lave nogle ovnristede rodfrugter til
Jeg var helt klassisk og serverede rødvinssovs (lavet på 1 flaske rødvin, 2 dl portvin kogt ind til det rene ingenting og tilsat fonden fra bradepanden, lidt smør og fløde), kartofler, brød med brunet smør og en salat til
Første opskrift kan du se i dette indlæg, grydestegt oksesteg med smagfuld rødvinssovs, og næste i indlægge her med saftig kylling med voldsomt mange grøntsager
Her er det serveret til lammekølle, rødvinssovs og glaserede gulerødder. Pommes Anna er en rigtig lækker kartoffelret som tilbehør til en god bøf eller lammekød
Denne rødvinssovs er kaloriemæssigt ret let og er lynhurtig at lave i en lille gryde. Sovsen er god til vildt, stege og i andre sammenhænge, hvor man bruger rødvinssovs