Røget ørred opskrifter

Røget ørred i vintersalat

Røget ørred i vintersalat

(. 4. p. e. r. s. o. n. ). 2. 0. g. ø. t. d. 3. k. l. b. i. æ. 1. -. ,. y. å. 6. f. a. R. u. c. 5. h. v. K. 8. m. L. B. S
Omelet med hytteost , røget ørred og grønt .

Omelet med hytteost , røget ørred og grønt .

2 spsk hytteost 2 spsk sødmælk Salt Peber Paprika 3 skiver røgetørred 1 rød snack peber 1/4 agurk Pisk ægget sammen med salt , peber og paprika. 3 skiver røgetørred
Røget Makrelpate

Røget Makrelpate

røget makrel (eller ørred). Her har jeg lavet en pate af røget makrel, og den smager virkelig godt på frisk brød
Stjerneskud a lá Anders's Madunivers

Stjerneskud a lá Anders's Madunivers

først lægges to stykker rugbrød på tallerkenen, dernæst salat, rødspættefileterne, røgetørred en lille klat dressing
Lakselasagne med flødestuvet spinat

Lakselasagne med flødestuvet spinat

Jeg har også ved en fejl lavet ørredlasagne en dag hvor det var gået en anelse stærkt i Føtex, og jeg var kommet hjem med røgetørred i stedet for røget laks
Aubergineburger med ørred-mousse

Aubergineburger med ørred-mousse

Du kan nemt vælge en anden type fisk, fx finthakket røget laks, tun og ørred. Faktisk anbefaler Fødevarestyrelsen, at man spiser 350 gram fisk om ugen, hvor af de 200 gram gerne skal komme fra de fede fisk, fx laks, makrel, ørred og sild. 100 gram røgetørred. 100 gram røgetørred
Ideer til madpakker

Ideer til madpakker

Fiskefrikadeller, tun, torskerogn, røgetørred, laks, dampet. Fakta om rugbrød. I gamle dage -. altså helt tilbage i middelalderen - kaldte man rugbrød for LEVE
Muuuums!

Muuuums!

Røgetørred med æg og grønt. Har altså fundet min nye frokost. Hold nu op det smager godt. Du ser ca. 290 sølle kcal på min tallerkenDet ryger lige ned og føles en lille smule sommeragtigt
Glaskålsravioli med røget ørred

Glaskålsravioli med røget ørred

Røgetørred. Smag til med (røget) salt og lidt peber. Anret med glaskålstængler, purløg og spirer, ørredrogn og lidt creme fraiche
Varmrøget ørred

Varmrøget ørred

Opskrift røgetørred, varmrøget, laks, fisk. Jeg fik i dag besøg af en stor regnbueørred. Jeg brugte samme fremgangsmåde, som den jeg benyttede til Pulled Pork, bare med den forskel at jeg lavede ½ ”ring of fire” da min ørred jo ikke skulle overnatte på grillen