Hjemmerøgetlaks serveret medæbler, radiser, frissé, dild og oliven olie. Pynt af med frisk dild. Saften fra en citron og lidt olivenolie kommes over æblerne
I en anden opskrift på hjemmesiden kan du finde den medrøgetlaks og citron. Her er det medrøget makrel og danske æbler, som giver en helt fantastisk aromatisk smag
Hak laks og rødløg fint. Flæk agurken på langs, skrab kernerne ud med en teske (de skal ikke bruges). Bland laks, rødløg, agurk, mynte og skyr i en skål
Fantastisk tilbehør til andebryst, svine- og oksekød – og også til fed fisk som laks. Tilsæt æbler samt most, lidt æbleeddike og sukker og damp kompotten ved svag til jævn varme til æblerne er møre
Jeg kan selv rigtig godt lide en mad medrøgetlaks, men hvis man vil gøre lidt ekstra ud af det, kan jeg anbefale lakserouladen, som er rigtig lækker med sit cremede dildfyld
I dag er det blevet til Karrysild, rejesalat, røgetlaksmed røræg fra egne høns, små lune frikadeller med hjemmelavet rødkål (fra fryseren), rødbedesalaten fra i går og bagerens gode græskarbrød og landmandens rugbrød