Røgetmakrel med kartoffel og agurk i ravigottecreme2 røgetmakreller600 gr små kolde kogte kartofler1/2 agurk skåret i mindre stykker1 bundt dild1 dl cremefraiche 18%3 spsk ravigotteSalt og peberLæg makrellerne på et bræt. 2 røgetmakrel
Røgetmakrel med ærtepuré og rabarber. Her er en lille fin og meget forårsagtigt fiskeforret med lidt røget fisk, friske (eller frosne) ærter og rabarber
Server rygeost moussen med masser af friske radiser, røgetmakrel og friskbagt rugbrød. Rygeost mousse serveret til røgetmakrel og radiser2 blade husblas200 gr rygeost1 dl lun grøntsagsfond1 ½ dl piskeflødeSalt og peberUdblød husblassen i koldt vand
Her er det med røgetmakrel og danske æbler, som giver en helt fantastisk aromatisk smag. I en anden opskrift på hjemmesiden kan du finde den med røget laks og citron
Her har jeg lavet en pate af røgetmakrel, og den smager virkelig godt på frisk brød. Fjern skind og eventuelle ben fra makrellen og læg den i en minihakket med friskost, peberrod, citronsaft, olivenolie og peber
Og hvis der er tilbud på røgetmakrel, kan du sagtens erstatte varmrøget laks med det. Jeg har haft ideen om kartoffelpandekager med varmrøget lakserilette i lidt for lang tid nu
Manden i huset var til fisk, så han kom også røgetmakrel i sin samt en håndfuld kogt spaghetti. Den store knægt var til det stærke, så her røg der – ikke røgetmakrel, det sker ikke
Desuden er Hjernøe god til at inddrage kød i flere former end blot tun, kylling eller strimlet oksekød, men eksperimenterer både med ørredrogn, krabbe, andebryst, kyllingelever, blæksprutte, vagtel, chorizo, røgetmakrel med mere