Røget skinke med pasta opskrifter

Pasta Frittata med Røget Skinke

Pasta Frittata med Røget Skinke

Blød pasta, sprøde grøntsager, røgetskinke og lækker ost. røgetskinke i tern. Pisk æg, mælk, ost, timian, salt og peber sammen og tilsæt til pastaen sammen medskinke
Pasta med Squash, Ærter og Skinke

Pasta med Squash, Ærter og Skinke

Jeg brugte røgetskinke fra supermarkedets pålægsdisk, men serrano-, parma- og lignende skinker kan også bruges
Cannelloni med skinke og feta

Cannelloni med skinke og feta

Lækre fyldte pastarullermed ost og skinke. Pastarullerne kan laves i god tid og sættes i køleskabet. Læg en skive skinke på hvert stykke lasagneplade, og smør sennep på skinken
Pastasalat med skinke og cheddar

Pastasalat med skinke og cheddar

bland løg, skinke, cheddar, dild, ærter og majs medpastaen og den græske yoghurt og sennep. kom den færdigkogte pasta i en sigte og skyld med koldt vand, så den afkøles og du undgår at den klister sammen
Blomkålspizza

Blomkålspizza

Dog er der røget lidt købedunser/pølser ind som jo indeholder mel, men synes nu det er ok, helt stringent behøver man ikke være for at kunne mærke en forskel
i'm back

i'm back

Vi serverede med hjemmebagt brød, en klat creme fraiche og lidt røgetskinke (tror dog bacon havde været bedre

Glaseret skinke

Skinke, røget. Skinke glaseret med sennep, farin og honning - med rodfrugter. Kog skinken i letsaltet vand en halv time per kilo den vejer
Cordon Bleu med pasta og pesto

Cordon Bleu med pasta og pesto

så ost og skinke er dækket og holdes sammen med kødnåle. Ost og skinke lægges på den ene halvdel af kødet
Cordon Bleu m. Frisk Pasta

Cordon Bleu m. Frisk Pasta

røgetskinke, basilikum og fløde. Kyllingefiléterne skæres op i den ene side, så der er plads til at komme skinke og ost ind i filéten
Madplan uge 15 - Pasta

Madplan uge 15 - Pasta

meget nem pastaretmed masser af forårets grøntsager og lækker, røgetskinke. RøgetLaksmed Ricotta. røget
Livret ala Dukan ;-)

Livret ala Dukan ;-)

Men normalt får jeg jo også både frisk pasta og ost til. Jeg brugte røgetskinke i tern, fra Lidl og smed en en bakke champignon i, som jeg skar i skiver - og proppede 3 små bakker cherrytomater i
Skinkeruller med spinat og fetafyld

Skinkeruller med spinat og fetafyld

Herefter krydres det let med peber, inden et stykke røgetskinke lægges på kødet. Så, jeg fandt også en pakke feta, lidt røgetskinke og så den friske spinacci-tagliatelle – dét skulle blive til dagens aftensmad
Restaurant Marco Polo Aarhus

Restaurant Marco Polo Aarhus

Min kone fik noget røget laks som var godt gennemrøget og med samme dusk frisé salat og nogle meget syrlige syltede ingefær