Jeg har selv røget denne laks i en røgovn, som jeg har lavet ud af en gammel olietønde. Hjemmerøget laks serveret med æbler, radiser, frissé, dild og oliven olie
- Savoykål rengøres og snittes i fine strimler. Stegt og røget kulmule filet med skind. Røget kulmule. Det hele startede med en ide om stegt grød, og herfra blev den stegte fuldkornspeltgrød med estragon langsomt udviklet og forbedret med hjælp fra Meyers Almanak
Spinat-æggewrap med laks, avocado og pesto / Pasta med røget laks, spinat og ricotta / Mexicanske quesadillas med salami, avocado, bønner og ost / Risnudler med edamamebønner og peanutbutterdressing
Imens deles løget i kvarte og snittes i tynde skiver, hvidløget snittes fint. 250g røget bacon. Italiensk klassiker der er perfekt til en travl hverdag
Snit kålen fint – et mandolinjern eller en gammeldags ostehøvl er god at snitte kål med. 1 hvidkålshoved – ikke det største du kan finde, men sådan et mellemstort et150 g røget bacon – jeg kan godt finde på at bruge lidt mere eller lidt mindre bacon og tilsvarende mindre eller mere flæskekød50 g sukker30 g smør350 g flæskekød i tern – eller som det passer op til 500 g kød og bacon tilsammen3-4 store kartoflerSalt og peber
En hurtig og lækker salat til rugbrøddet kan du lave af et glas af de tynde hvide asparges (snittes i 0,5-1 cm stykker), tilsvarende mængde fint hakket champignon fra glas, en knivspids røget paprika, og 0,5 tsk paprika
Mens de køler af, snittes og rives resten. Laksen bliver revet med fingrene eller skåret i passende små stykker, og spidskål snittes fint sammen med rødløg
Løg og hvidløg snittes fint og svitses af i panden med lidt mere olivenolie, derefter tilsættes risottorisene, svits videre til risene bliver blanke, tilsæt derefter hvidvin og lad det koge ind
I min udgave er der tykke skiver røget bacon, som steges sprødt på panden, salat (ja, det er stadig bare salat) som bliver piftet lidt op med en omgang appelsinsyltede rosenkål og hjemmelavede semidried tomater
grøn pestosalt & friskkværnet peber250g røget laks i strimlerfrisk pasta af 3 æg ( se opskrift) ( du kan jo også købe den --men prøv det nu det er fantastisk)Forårs-løgene snittes i skiver, sautesres i smørret uden at brune, mel tilsættes, afbages og mælk og fløde tilsættes, koges 5 min
Knæk enderne af asparges, skær dem i skrå snitter og læg dem i en skål. Det er nemt at glemme at foråret endnu ikke har indfundet sig, når frokosten består af noget så sommeragtigt som fine grønne asparges, højrøde cherrytomater og røget laks