Røget torsk opskrifter

Røget rødspætter

Røget rødspætter

Her får du opskriften på hvordan du ryger rødspætter – men måden passer faktisk til de fleste fisk, fx også torsk, kuller, makral, rødtunge og slethvar
Fiskefrikadelle af torsk

Fiskefrikadelle af torsk

Søndag blev der lavet en portion fiskefrikadeller af den helt simple udgave lavet udelukkende af torsk, og mange af dem er blevet spist, men de sidste venter nu i fryseren
Macaroni med muslinger og torsk

Macaroni med muslinger og torsk

Hvis vi havde været hjemme i morgen, var de kogte muslinger røget i en omelet, men det må blive ved tanken
Tapas med hvidfisk

Tapas med hvidfisk

Pynt glassene med strimler af røget laks og revet citronskal. Torsk med rygeostcreme. Røget laks. Torsken dampes i letsaltet vand
Fiskefrikadeller med laks

Fiskefrikadeller med laks

Jeg købte en fars af ren torsk, og så tilsatte jeg selv lidt grofthakket laks herhjemme. 300 g torsk eller anden lys fisk. 150 fersk eller let røget laks. 300 g torsk eller anden lys fisk. 150 fersk eller let røget laks
Hjemmelavede fiskefrikadeller

Hjemmelavede fiskefrikadeller

lidt røget salt, samt alm salt og peber. Jeg smed pakken ned i køledisken igen og fiskede en stor torskefilet op i stedet
5 fine fiskeretter

5 fine fiskeretter

Laksetærte – Selv for kræsne fiskespisere er laks delikat, og røget laks er en klar favorit hos mange
Fiskespyd med bacon

Fiskespyd med bacon

Laksetærte med røget laks. Torsk i tomat og oliven. Salat med varmrøget vildlaks. Med torsk, kokos og chorizo
Wow en weekend!

Wow en weekend!

Varmrøgetlaks m. Torsk, kål & gær. Røget oksemørbrad, Prima Donna ost & humus. OBS. INTET i dette indlæg er på nogen måde sponsereret
Fødselsdagsgaven til Lille A

Fødselsdagsgaven til Lille A

Røget dådyr. Smør posheret torsk. Røget makrel – æggecreme – radiser. Lille A havde fødselsdag i sidste uge, men da ingen af os have tid til lige at stikke hovederne sammen, havde Sølvræven og jeg aftalt, at hendes fødselsdagsgave fra os,i år skulle være en oplevelsesgave
Nytårsmenu 2016

Nytårsmenu 2016

Tredje ret var min og bestod af en røget udgave af moules mariniéres som lå en muslingebisque. Rimmet torsk med ristede jordnødder, lime, knuste rejechips og estragonmayonnaise
Rom og kultur: Madkultur  | Kap. 4

Rom og kultur: Madkultur | Kap. 4

Laksetatar på røget og frisk laks, frisk gedeost, hasselnødder, hindbær, hindbærfrø. Hjemmelavet linguine kogt til perfektion med tørret torsk, tørrede peberfrugter, sprød selleri og bottarga