Torsken steges blot på en varm pande, til den næsten er hvid hele vejen igennem (det kan man sagtens se på siden af den, mens den hygger sig på panden)
Her får du opskriften på hvordan du ryger rødspætter – men måden passer faktisk til de fleste fisk, fx også torsk, kuller, makral, rødtunge og slethvar
Søndag blev der lavet en portion fiskefrikadeller af den helt simple udgave lavet udelukkende af torsk, og mange af dem er blevet spist, men de sidste venter nu i fryseren
Jeg købte en fars af ren torsk, og så tilsatte jeg selv lidt grofthakket laks herhjemme. 300 g torsk eller anden lys fisk. 150 fersk eller let røget laks. 300 g torsk eller anden lys fisk. 150 fersk eller let røget laks
Røget dådyr. Smør posheret torsk. Røget makrel – æggecreme – radiser. Lille A havde fødselsdag i sidste uge, men da ingen af os have tid til lige at stikke hovederne sammen, havde Sølvræven og jeg aftalt, at hendes fødselsdagsgave fra os,i år skulle være en oplevelsesgave
Tredje ret var min og bestod af en røget udgave af moules mariniéres som lå en muslingebisque. Rimmet torsk med ristede jordnødder, lime, knuste rejechips og estragonmayonnaise
Laksetatar på røget og frisk laks, frisk gedeost, hasselnødder, hindbær, hindbærfrø. Hjemmelavet linguine kogt til perfektion med tørret torsk, tørrede peberfrugter, sprød selleri og bottarga