Hæld salsaen over røræggen, og spis den eksempelvis med hårdtristet rugbrød. Jeg lavede den her røræg forleden, da min mor var på arbejde, og jeg havde tid til at nyde en dejlig sommermorgen (eller sen formiddag som det vist blev til
Min morgenmad forleden dag, opskriften er som følgerRøræg til 2 personer6 æg1 peberfrugt1 tomat½ chili1 dåse cocktailpølserPølserne steges, mens alle de resterende ingredienster, piskes sammen med en gaffel og laves som ganske almindelig røræg på en varm pande. 1 tomat
Bjarkens mor plejer at lave dem til brunch, jeg ved ikke hvor hun har opskriften fra, men det er et super alternativ, til at stå og lave røræg og stege bacon og pølser
Jeg har i lang tid holdt mig lidt fra at lave omeletter, for de altid sprækkede for mig, og så opgav jeg og lavede det til scrambled eggs (røræg) i stedet
I går lavede jeg igen disse kyllingeruller, og serverede dem blot medrøræg. En dåse hakkede tomater. Bare læg det på panden med “lukningen” nederst, så steger det sig selv “fast”
Til burgere her i huset hører hjemmelavet cocktailsauce, røræg - det giver burgerne og bøffen sådan en dejlig blød konsistens når man tygger i det, - bøf, med eller uden ost og spegepølse/pepperoni, bacon og selvfølgelig salat, tomat og agurk