Pil løget, og hak det fint, og bland det med kartoflerne. Røsti – er ligesom Pommes Anna – er en af de alternativer til normale kartofler vi danskere kan variere vores kartoffelfetish med
Derefter hak jævnt med en kniv på hver side af bøfferne. ½ løg. Først en rösti som bund, noget salat, en klat guacamole, bøffen, flere grøntsager og slut af med endnu en rösti som top
Rør yougurt, presset hvidløg, oregano og peber sammen. Tilbehøret blev en ovnbagt røstimed kartofler, rodfrugter, æg og ost og dertil tzatziki, hvilket faktisk smagte helt fantastisk og lidt af sommer
Det smager lidt som røsti eller Pommes Rösti – som det vel rigtigt hedder. Vi grillede en mørbrad i bacon svøb, fik nye danske kartofler med bernaise og disse lækre blomkålspandekager til – mums
Dagens ret er en let hverdagsret, hvor man laver en en slags kartoffelpandekage/røsti som bund og ovenpå den kommer man frisk spinat, tomatskiver og til sidst et drys fetaost
ikke leve af bønner alene, så der blev også lavet grønsagsrøstimed fetaost. Grønsagsrøsti. Aarstiderne ankom med en pose grønne bønner, så måtte jeg jo finde ud af, hvad
Du kunne jo snuppe en helstegt mørbrad, en gang smørstegte asparges og nogle rodfrugte røsti. Hakkebøf med masser af bløde løg og råstegte pastinakker + måske lidt salat
Server røsti som den er eller læg den sammen med f. Smag til med salt og peber. Rør kartofler, gulerødder, løg, hvidløg, chili, persille og æg sammen i en stor skål
Jeg havde gulerødder liggende i min grøntsagsskuffe, så denne gang blev det rene gulerods røstimed frisk persille, tørret timian, forårsløg, salt, peber og et enkelt æg
Mine tidligere forsøg medrøsti har været lidt blandede. (Har altid tænkt jeg kunne presse væde nok ud, uden at bruge klæde)Det var på tide med et nyt forsøg