Jeg lavede en lækker søndagskage i weekenden – en cheesecake med smag af koldskål og rabarbercreme. Den svære kunst, er at holde rabarberne tilpas søde, uden at hele kagen bliver for sød
E. n. s. u. p. e. r. l. æ. k. c. h. a. ,. m. d. b. o. w. i. M. O. f. t. å. 2. 8. g. v. K. y. -. ). R. C. B. I. (. T. x. 1. 3. 0. 5. 4. j. 7. F. ø. 6. L. S. %. P. /. V. D. *
rabarber). Det blev vinter, og jeg synes ikke rigtig det var passende at bringe en opskrift på en sommerlig cheesecake, når jordbærerne ikke var i sæson
Hvis man nu ikke kan lide kirsebær så kan man sagtens bruge jordbær, hindbær, rabarber…. Her er der simpelthen en opskrift på cherry cheesecake, og den var bare rigtig god
Skyl de friske rabarber og hak dem i små tern. Sæt cheesecake-bunden på køl i ca. Hæld rabarber, vand, estragon og halvdelen af sukkeret i en gryde bring det i kog
Skyl de friske rabarber og hak dem i små tern. Sæt cheesecake-bunden på køl i ca. Hæld rabarber, vand, estragon og halvdelen af sukkeret i en gryde bring det i kog
Lidt frugtgrød (jeg havde en rest rabarber/brombær/hindbær i køleskabet). Cheesecake. Cheesecake. Nogle gange ved man på forhånd at man får brug for kage - og det vidste jeg i går aftes, at vi ville få brug for på arbejdet i dag, så jeg smækkede denne her sammen efter ungerne var puttet
Eksempelvis med æbler, kirsebær eller rabarber. De er også gode til cheesecakes – ”sernik”, og deres Pączki er en friturestegt, donutlignende bolle, som eftersigende skulle være endnu bedre, fordi dejen indeholder mere smør
Den opskrift har jeg så afprøvet denne gang men har skiftet hindbær toping ud med rabarberkompot. Jeg har før bagt cheesecake og tror faktisk jeg nævnte en opskrift jeg fik af min underbo