I anledningen af jeg var så glad for at mine rabarber havde bestemt sig for at overleve vinteren og var kommet frem så bestemte jeg mig for at bage min ynglings kage i sidste uge og dele den med ham den dejlige og drengene
Skrab kornene ud af den anden halve vaniljestand og vend dem med sukker, smør, mel og havregryn. Server rabarbercrumble lun eller kold med creme fraiche, flødeskum eller vaniljeis
Æble, rabarber og brombær, er bare noget, at det, den kan bruges til. Jeg har en rigtig god basis crumble dej, hvortil jeg har eksperimenteret, med en del forskelligt fyld
med kakao og jorbær, med banan og kakao og med kokos og kiwi, en anden form for tærte medrabarber, en "morgenmadscheesecake" med skyr, en sommeragtig drømmekage med bær, samt en trifli med masser af havreknas, sommerbær og vaniljeskyr
Bland nu havregryn og havremel. Da vi sidst var i sommerhuset fik jeg øje på de flotte rabarber i plantekassen og fik sådan en lyst til en lun rabarberkagemed knasende sprød crumble
Rabarberkagen her er en såkaldt crumble-kage – altså lavet med smuldredej. Du kan sagtens nøjes med ⅔ af ingredienserne til crumblen, men jeg kan bare godt lide godt med ”kage” rundt om frugtfyldet
Jeg dryssede lidt frysetørret rabarber over kagen/crumblen inden servering. ) hvis jeg ville overraske ham med lidt lunt og lækkert til en sen kop eftermiddagskaffe på en kold novemberdag