Jan havde taget denne rabarber & hvidchokolade på sig. Når vi skriver maj måned, (det gjorde vi under denne optagelse) ja, så hedder det rabarber i det meste
), der er en mazarinkage med rabarber, hvidchokolade og sprød crumble. Hov, og hvis du ikke fik fyldt fryseren med rabarber i sommers, og de røde stængler ikke er til at opstøve nogle steder, så kan du bare skifte frugten ud med en anden af dine yndlings
En af de heldige, der har rabarber i haven lige nu. Tærten har også fået tilføjelse af lidt havregryn i dejen, der giver lidt ekstra smag og tekstur, og så lidt ekstra knas og lækkerhed, i form af hvidchokolade
Sprøde mørdejsbunde smurt med et lag hjemmelavet rabarberkompot, med masser af vanilje selvfølgelig, imellem og toppet med smeltet hvidchokolade og frysetørrede hindbær (og ja det burde have været frysetørrede rabarber, men dem kunne jeg selvfølgelig ikke lige finde, da jeg pludselig opdagede, at de ikke stod i skabet, som jeg havde troet… )
Rabarbermuffins med marcipan og hvidchokolade. Nu er det rabarbersæsonen over os for alvor og derfor skal der selvfølgelig rabarberkage på bordet/ bloggen
Rabarberkage med ingefær, hvidchokolade og kokos. Rabarbermuffins med mørk chokolade. Det kunne fx være små æbletern eller andet frugt, chokolade, karamel osv