Rabarber med flødeskum og makroner opskrifter

Æblekage

Æblekage

Og ja og hvis du allerede har gennemskuet det, så er det netop det syrlige ved både æbler ograbarber, der gør at man kan erstatte de forskellige ingredienser med hinanden
Rabarberlagkage – skøn & frisk sommerdessert!

Rabarberlagkage – skøn & frisk sommerdessert!

Jeg er vild medrabarberog de utallige måder man kan tilberede dem på. Hak chokoladen i mindre stykker og smelt den sammen med smør og ½ dl fløde i en gryde ved svag varme og under omrøring
Kage med minder: Min fars æblekage

Kage med minder: Min fars æblekage

 Skal kagen varieres på frugtsiden plejer min far at bruge rabarber når det er sæson, da de har et kæmpe bed i haven og dette er bestemt også anbefalelsesværdigt
Rabarbertrifli med jordbær

Rabarbertrifli med jordbær

Hvis den står for længe, så bliver makronerne opblødte ogflødeskummen kan blive sur. Rabarbertriflimedflødeskum, jordbær og markroner
RABARBERTRIFLI

RABARBERTRIFLI

Start medmakronerog popping sugar, herefter flødeskum fra sifon på ograbarber. Vend rabarberstykkernemed sukker, vanille, revet citronskal og citronsaft

Rabarberfool

Fool er en klassisk engelsk dessert, som tilberedes med sødet frugt vendt medflødeskumog i nogle opskrifter ogsåmakroner – men uden vaniljecreme som i en trifli
Rabarberlagkage med jordbær

Rabarberlagkage med jordbær

Så jeg besluttede at lave lagkagebunde, kogerabarberkompot, lave lidt vaniljecreme og pynte kagen medflødeskummed revet marcipan i og jordbær på toppen
Risotto & Jordbær/rabarbertrifili

Risotto & Jordbær/rabarbertrifili

Når det er afkølet hældes der lidt jordbær/rabarber i bunden af et glas, herefter tilsættes der æblekagerasp (knuste makroner kan også bruges), toppes medflødeskum
Rabarber-Trifli ala karamelliseret :)

Rabarber-Trifli ala karamelliseret :)

Jeg har brugt nogle anretter-glas og kommet skiftevis min karamelliserede rabarbertrifli i med godt knuste makronerog på toppen flødeskum af økologisk fløde

Rabarber tærte

Server den med creme fraiche eller flødeskum, så bliver den lige lidt mere lækker. Læs også. Læs også. 400 g Rabarber. 100 g Makroner

Rabarber!

Spis kagen lun med en stor skefuld flødeskum - eller cremefraiche. Sidste år lavede jeg denne rabarbercrumblemed, rosmarin, ingefær og marcipan(