Hvem tænker ikke forår og sommer når jeg nævner rabarber - så skynd dig at hive nogle af de lyserøde stænger op af jorden, så du kan forkæle familie, venner og kollegaer med denne lækre tærte
Super lækker rabarberkage, hvor du får en fugtig tung sandkagebund, en lækker let syrlig midte af rabarberkompot, som er toppet af med et godt lag sød marengs
Bedstefars Skæg deluxe medrabarberkompot og flødebolleguf. Saml kagen ved at fordele rabarberkompot oven på den kælede bund og til sidst flødebolleguf/marengs
Den er bare så nem, og ingredienserne er ganske almindelige, som findes til dagligt i ethvert køkken, mens rabarberne kan købes - nu har vi da sæson for dem
Pisk æggehviderne stive, rør dem seje med sukkeret. Marengstopping. Den har jeg bagt nærmest hvert forår og også flere gange resten af året, da den er lige god om man bruger friske rabarber eller rabarber, der har været frosne
Drengene får hurtigt nok, og de vil faktisk helst bare slikke glasuren af og spise tivolidrys, – men nu var det jo heldigvis mon fødselsdag så lidt tillod jeg mig at bestemme – jeg ville have enten ribs eller rabarber i kagen, for det havde jeg på frost fra i sommer – og det er mine yndlings