Du kan bruge sødemiddel, stevia eller sukrin, alt efter hvad du har. Rabarber er begyndt at komme frem i butikkerne – og det skal udnyttes fra start til slut
Læg rabarberstykkerne i et ildfast fad, drys med stevia og vaniljepulver, og dæk fadet med staniol. Opskriften ligger tæt op af originalen, dog har jeg erstattet Sukrin Gold med stevia, olivenolien med kokosolie og den græske yoghurt med laktosefri creme fraise
Den her crumble kreerede jeg en dag, hvor en bunke rabarber fristede mig, da jeg var med i Rema. Det varmes op ved lav varme til rabarberne er møre, uden at være blevet helt til grød
S og stevia pulverne i en lille skål. Herunder får du så en opskrift på en frisk jordbær-rabarber grød, som jeg blandt andet har brugt til at blande i denne sojayoghurt
Kom vanilje og Stevia i og [. Rabarber ca. Skyld rabarberne og hak dem i små stykker. ]The post Rabarbergrød fra mors have appeared first on SannaBananas Stenalderkost