G. o. d. g. a. m. e. l. s. r. b. ø. v. n. i. j. I. h. t. å. ,. p. æ. k. D. f. c. u. y. H. S. L. T. 1. 5. -. 3. 0. 4. /. 6. 2. ½. (. E. x. ). J. z. N. R. ". B. C. M. u G
Stil det på køl og der er så den lækreste rabarbergrød, spis den med fløde eller vanilje is. Skrab kornene ud af vaniljen og bland det med sukkeret, kom det ned til saften, kog også gerne med den tomme stang med
Flæk en vaniljestang og mas vaniljen ud på lidt rørsukker og kom det i gryden. Der er bare noget magtisk, ja helt fantastisk ved at komme ud i haven og hive sine egne rabarber op af jorden og lave en dejlig portion rabarbergrød som mormor lavede den
sukker, og tilsæt det sammen med sukkeret, hvis du vil have vaniljesmag i din rabarbergrød. Skrab kornene fra ½ stang vanilje ud, og kom stangen i vandet sammen med rabarberne
flormelisMas kornene fra vaniljestangen ud i noget af flormelisen. Pisk, æg, mascarpone og philidelphia sammen, pisk vaniljesukkeret i og sigt til sidst resten af flormelisen i