Rabarbergrød som mormors. Der er bare noget magtisk, ja helt fantastisk ved at komme ud i haven og hive sine egne rabarber op af jorden og lave en dejlig portion rabarbergrød som mormor lavede den
G. o. d. g. a. m. e. l. s. r. b. ø. v. n. i. j. I. h. t. å. ,. p. æ. k. D. f. c. u. y. H. S. L. T. 1. 5. -. 3. 0. 4. /. 6. 2. ½. (. E. x. ). J. z. N. R. ". B. C. M. u G
Så er det blevet rabarber-sæson, og det betyder rabarbergrød. Jeg kan huske, at jeg smagte rabarbergrød, da jeg var ganske lille, og jeg brød mig absolut ikke om det, men sidste år lavede min farmor den fineste røde rabarbergrød, og den så så lækker ud, at jeg var nødt til at smage den, og jeg var ellevild med den
Rabarbergrød – Hellere rabarbertid end agurketid. Rabarbertid er forårstid. Rabarbere er klar til høst hen omkring slut marts start april og frem til sankthans, men du kan være heldig også at få en ny omgang igen til august
Min mor er fra Østerbro i København. Hun voksede op i en to værelses lejlighed med sin søster ved sin side og med mine bedsteforældre, der leverede et stabilt hjem for de to piger
Forleden smagte jeg en af de skønneste kager, jeg længe er stødt på. Jeg var et smut forbi min bonusmor, der altid forkæler mig, mine søskende, venner og alle andre, der kunne finde på at lægge vejen forbi, med masser af skønne kager
Grydestegt kylling – Nogle vil have lår, nogle vil have bryst og andre vil have vinge. Jeg er helt klart til vingerne, især når kyllingen er stegt i gryde
Man kan da ikke se på solens smukke stråler, uden at få lyst til en omgang god gammeldags trifli. Her er mit forslag på et lækkert lille sommerindslag til familiehyggen eller til gæsterne
Bund. 200 g. Digestive-kiks. 75 g. mandler. 100 g. smeltet smør. grofthakket hvid chokolade. Rist mandlerne på en tør pande og hak dem i minihakkeren sammen med Digestive