medflødeskum. Køl af og pynt med glasur rørt af resten af rabarbersaften og flormelis. Se også de andre dejlige rabarberkager andre steder i bloggen – brug søgeordet “rabarber”
Dejen kan hurtigt røres med ske. Drys med mandelflager og perlesukker. 3-500 gram (Kan erstattes med anden frugt). Flødeskum eller vanilleisTænd ovnen på 150 grader varmluft. 1Bland sukker og vanille med skyr ell. 1Bland natron med mel og rør det i skyrblandingen. 1Smør et et tærtefad og fordel dejen heri med en dejskraber. 1Bag rabarberkagen 30-35 minutter v
Noget i ovnen hos Bagenørden | Bagenørdens univers
Eller du kan lave den efter samme opskrift som denne rabarberkage blot med æbler i stedet. tilsat knuste makroner og afsluttet med et lag flødeskum på toppen og måske en lille, blævrende klat rød gele
Rabarberkage er sur og den syrlige smag er gennemtrængende, men med lidt creme eller flødeskum, så bliver en rabarberkage til en helt fantastisk oplevelse,
Fordel flødeskummen på toppen og drys til sidst med nødderne. Pisk fløden til flødeskum. Hvordan fejre denne dejlige dag – og at weekenden kun er et par taster væk – bedre end med en saftig, knasende, luftig og sommersød rabarberkage
Hindbær- og hvid chokolade-muffins, rabarberkagemedflødeskum og brownies (kager blev lavet af hhv. Sprød kinesisk and, sur/sød-kylling og vietnamesiske forårsruller med marineret svinekød (opskrifter andetsteds her på bloggen, dog med undtagelse af de vietnamesiske forårsruller med marineret svinekød, som du finder nedenfor)