Rabarberkompot opskrifter

Rabarberkompot

Rabarberkompot

- en lækker sommertreat med mange mulighederFor efter at have cravet alt med rabarber i, og efter mange nedstirrende timer på mine forældres langsomtvoksende rabarber, ja så kunne jeg altså ikke dy mig den anden dag, så jeg hamstrede de få rabarber der var klar, og der blev da også en lille buket ud af dem
Rabarberkompot

Rabarberkompot

Æble-rabarberkompot u. sukker. Antal. 6 personer/ca. 300 g. Tid. Forberedelse 5 min. Tilberedning 15-30 min. Sværhedsgrad
SUKKERFRI RABARBERKOMPOT MED LAKRIDS OG DADLER

SUKKERFRI RABARBERKOMPOT MED LAKRIDS OG DADLER

Min erfaring med rabarber er, at det normalt kræver en pæn del sukker for at opveje rabarbernes syre, men jeg havde lyst til at prøve en rabarberkompot uden tilsat sukker og gik derfor igang med eksperimentet her
Rabarberkompot med chiafrø

Rabarberkompot med chiafrø

Endnu en omgang kompot – dog med et ekstra tvist sundhed. Kan bruges både på skyr, i kager og som tilbehør til aftensmaden

Rabarberkompot

Resultatet blev en lækker rabarberkompot, hvor jeg har prøvet at spare på sukkeret, men stadig opnår den søde og syrlige smag
Rabarberkompot

Rabarberkompot

Vi spiste rabarberkompot til morgenmad på skyr, yoghurt, ymer og oven på ostemaden. Men rabarberkompot smager også pragtfuldt som tilbehør, til alt fra kylling til frikadeller
Rabarberkompot

Rabarberkompot

I. g. å. r. k. o. m. i. n. ". ø. t. s. a. p. u. h. e. (. Ø. d. ). l. æ. b. ,. j. v. K. f. y. ü. U. R. E. c. 3. 5. 0. 1. -. S. /. 2. C. J. L. N. t g
Rabarberkompot med is, skum og chokolademarengs

Rabarberkompot med is, skum og chokolademarengs

Rabarberkompot. 1) Kom rabarberkompot i bunden af et dessertglas. En herlig dessert, som godt kan anbefales at servere for gæster en lun sommeraften her i rabarbersæsonen
Rabarberkompot

Rabarberkompot

Derfor køber jeg ofte stort ind når de er i sæson, laver en stor omgang rabarberkompot og fryser den ned i mindre portioner til hårde tider
Rabarberkompot

Rabarberkompot

Giver et etstra pift til hverdagsmaden. 250 g. rabarber, hakket i stykker. 125 g. sukker. 1/2 dl. vand. Koges ind sammen i ca
Rabarberkompot

Rabarberkompot

D. e. t. r. f. d. a. g. ,. i. o. s. l. n. k. J. h. y. v. j. c. m. b. p. ø. M. u. A. N. å. æ. B. 1. 7. 0. 2. 5. 6. r g
Rabarberkompot

Rabarberkompot

E. t. a. f. d. e. ø. r. s. i. g. o. å. n. ,. y. b. h. v. R. p. l. m. j. u. k. æ. ½. (. ). 2. 1. S. c. K. L. 5. T. H. I. 0
Koldskålsmousse med rabarberkompot

Koldskålsmousse med rabarberkompot

Koldskålsmousse med rabarber kompot. Ingredienser. Bund. 200 g kammerjunkere. 50 g smør. 40 g. Marabou chokolade med lakrids
Mousse med hyldeblomst og rabarberkompot

Mousse med hyldeblomst og rabarberkompot

Lige inden servering pyntes med skyllede hyldeblomster, eller lidt rabarberkompot. Indlægget Mousse med hyldeblomst og rabarberkompot blev vist første gang den Italiensk Vin & Mad