Skær rabarberne i 4 - 5 cm lange stykker, kom dem i en gryde og vend dem med de øvrige ingredienser. Damp rabarberne ved svag varme, til de lige netop er møre og sukkeret opløst
SUND RABARBERTRIFLI. Jeg er ret vild med rabarberkompot. Derfor besluttede jeg mig i torsdags for at prøve at lave det selv – det gik overraskende godt
Vi spiser det til morgenmad med græsk yoghurt, til desserter som pandekager og så fik jeg prøvet rabarbertrifli for første gang -og ja det kan varmt anbefales
Så rabarbertrifli er den oplagte dessert til den smukke weekend, vi har i vente. Rabarbertrifli. Indlægget Rabarbertrifli – spændstig dessert opskrift blev vist første gang den
ca. 4 stk. Rabarberkompot. 1 kg rabarber1 tsk stødt kardemomme2 tsk kanel1 stk vaniljestang, skrab kornene ud og bland dem med lidt sukker1 dl hyldeblomst koncentrat225 g sukkerVask rabarberne og skær dem i 1-2 cm stykker og bland dem med sukkeret