Ragu’ allabolognese – italiensk kødssovs helt efter forskrifterneSpaghetti alla carbonaraSpaghetti med kaperspesto – spaghetti al pesto di capperiRisotto med skovduer – risotto ai colombacci
Og det at de fylder og giver friskhed/skarphed, gør dem i stand til at være gode kød-reducerende gæster i kendis-retter som høns i asparges, boller i kary, beuf bourgignon, ragú allabolognese, thai-salat med oksekød, pork vindaloo
Bolognese(på italiensk, ragú allabolognese) stammer oprindeligt fra Bologna i Italien. Det er også denne internationaliserede udgave af bolognese jeg her smider min version af
Spaghetti Bolognese eller Spaghetti med Kødsovs som den danske variant kaldes, kan laves på mange forskellige måder, men jeg er mest tilhænger af denne her helt klassiske, som læner sig af den oprindelige raguallabolognese
Tagliatelle med ragú allabolognese. Her er en grundopskrift på frisk pasta med æg, som kan bruges til for eksempel tagliatelle, papardelle, tagliolini, ravioli og tortellini
der er alt fra de mere klassiske og lettilgængelige saucer (Tagliatelle Fresche con Ragù allaBolognese skal her i øvrigt i sagens natur også lige nævnes) til de lidt mere specielle og udfordrende