Lige nu er der den dejligste ramsløg både i skoven og i min have. Også persillen er begyndt at levere fine nye skud så det har givet råvarer til den dejligste pesto
Her serveret med helt friske samsø kartofler vendt i smør og persille og grillet flankesteak. Maj måned skriger ramsløg, denne tidligere ukrudtsplante der gror vildt er blevet en lækker delikatesse der kan bruges i mange sammenhænge med dens kraftige smag af hvidløg er det en utrolig smagsgiver
Persille er også rigtig dejlig i pesto. Lige nu vælter det op af jorden med ramsløg og skvalderkål. Fine, nye, stadig ikke helt udfoldede skvalderkålsblade giver fin smag i pestoen
(Hvis jeg har overskud, laver jeg nok ris a la blomkålsris med ramsløg). Serveret toppet med en god pesto, samtidig griller vi andre grøntsager, fx svampe, peberfrugter, sqaush og løg
Jeg har lavet pesto med persille, basilikum, spinat og ramsløg. Da ramsløg i sig selv smager af hvidløg, så smag på pestoen før du tilsætter hvidløg, måske vil du ikke synes, at der skal hvidløg i
Du kan bruge basilikum, spinat, persille, rucola, ramsløg og så videre. Hjemmelavet pesto smager altså bare bedst, og hvorfor ikke få udnyttet al den skønne purløg, der vokser rundt i haverne, i en velsmagende purløgspesto
Servér suppen med en skefuld pesto, feta, persille og et drys af rosa peber. evt persille. Pesto. Kom persille, knust hvidløg og mandler i en blender og sæt blenderen i gang
tilsætte lidt persille, som så tager den bitre smag. En ramsløgspesto smager fantastisk og er et godt alternativ til den traditionelle, grønne pesto af basilikum eller rucola
Smag på pestoen, hvis smagen af ramsløg er alt for kraftig, kan du tilføje lidt persille. Jeg har fået lavet en kæmpe portion ramsløgspesto og også en god omgang ramsløgssalt
Ramsløgpesto. Det var ihvertfald hvad jeg nåede frem til igår, da jeg fik øje på en pakke oversete ramsløg vi havde erhvervet i Irma, i forbindelse med vores famøse Påskefrokost