Rasp krebinetter opskrifter

Krebinetter med stuvede ærter og gulerødder

Krebinetter med stuvede ærter og gulerødder

Imellemtiden paneres krebinetterne, først vendes de i pisket æg og så i rasp. Rasp til panering. I mens krebinetterne steger på panden så kan man lave tilbehøret
Krebinetter

Krebinetter

I mit barndomshjem var krebinetter dobbeltpanerede i æg og rasp, og de var høje. For der er ingen tvivl om, at rasp det kan sandelig suge noget fedtstof til sig
Krebinetter med Grøntsagsstuvning

Krebinetter med Grøntsagsstuvning

Vend krebinetterne i sammenpisket æg og rasp og steg dem ca. rasp. Form to krebinetter af kødet. Bland rasp med salt og peber
Krydrede krebinetter

Krydrede krebinetter

Form 4 store krebinetter og vend dem i rasp. Til 4 personer skal du bruge ca. 400g hakket kalv og flæsk. Kom kødet i en skål og tilsæt 1 peberfrugt hakket fint og 1 løg hakket fint
Karbonader med stuvede grøntsager og nye kartofler

Karbonader med stuvede grøntsager og nye kartofler

Rasp. Jeg vil ikke begive mig ind i diskussionen om, hvad forskellen på karbonader og krebinetter er, men bare sige, at hos mig hedder de karbonader og er en favoritret fra mormorkøkkenet
Karbonader

Karbonader

Men jeg har besluttet, at denne ret hedder karbonader, for i mit barndomshjem – og således også nu – har krebinetter været hakket kalv og flæsk formet som bøffer og vendt i æg og rasp
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Mel, rasp, citronskal, timian, salt og. krebinetter. 2 spsk rasp. 2 spsk rasp. Vi har fået måltidskasser fra Årstiderne i mange måneder, men holder
Fyldte krebinetter

Fyldte krebinetter

rasp. denne på fyldte krebinetter med ost og skinke. Lav en fars af kød, løg, rasp, æg, salt og peber og rør den fast

Krebinetter m/ citron-flødesovs

Form kødet til fire lidt høje krebinetter (ens størrelse), Bland rasp med salt og peber og vend krebinetterne i raspen
Krebinetter

Krebinetter

Vend dem i mel, æg og rasp og steg dem ved høj varme i ca. Bland de to slags hakketkød og form krebinetterne som på billedet ovenover