Imellemtiden paneres krebinetterne, først vendes de i pisket æg og så i rasp. Rasp til panering. I mens krebinetterne steger på panden så kan man lave tilbehøret
I mit barndomshjem var krebinetter dobbeltpanerede i æg og rasp, og de var høje. For der er ingen tvivl om, at rasp det kan sandelig suge noget fedtstof til sig
Imellemtiden paneres krebinetterne, først vendes de i pisket æg og så i rasp. Rasp til panering. Krebinetter får vi med jævne mellemrum herhjemme og vi prøver at variere tilbehøret hver gang
Form 4 store krebinetter og vend dem i rasp. Til 4 personer skal du bruge ca. 400g hakket kalv og flæsk. Kom kødet i en skål og tilsæt 1 peberfrugt hakket fint og 1 løg hakket fint
Rasp. Jeg vil ikke begive mig ind i diskussionen om, hvad forskellen på karbonader og krebinetter er, men bare sige, at hos mig hedder de karbonader og er en favoritret fra mormorkøkkenet
Men jeg har besluttet, at denne ret hedder karbonader, for i mit barndomshjem – og således også nu – har krebinetter været hakket kalv og flæsk formet som bøffer og vendt i æg og rasp