Dette gør jeg med hænderne og for at få det sidste ud, lægger jeg spinaten i enten et viskestykke eller i nogle stykker køkkenrulle for at få det sidste vand ud
Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed
Bland ricotta, revet pecorino ogspinat i en skål og smag til med salt/peber. Raviolimedspinat. Tryk raviolierne ud med et glas og læg dem på en meldækket tallerken (ellers kan de hænge fast)
Ordet kommer fra det italienske ord nudi, som betyder nøgen, for det er nemlig nøgen pasta, det handler om – det vil sige kun ravioliens fyld, uden den pasta som omgiver den
Hjemmelavet raviolimedricotta & spinat. – Dog er jeg dårlig til at drikke vand, hvorfor en af mine intentioner er at drikke mere vand i løbet af dagen – OG at starte morgenen med en glas lunkent citronvand – ganske enkelt for at rense ud og ligeså for at få mere væske indenbords
Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed
Hvis man har ravioli tilbehør til pastamaskinen sættes det på ograviolierne laves med fyldet. Raviolierne lægges på noget bagepapir enkeltvis og tørrer indtil de skal koges
Her valgte jeg det klassiske spinat/ricotta fyld – det bestod af. Hvis det er til lasagneplader er det bare at skære dem ud, hvis det er til tagliatelle folder du bare pastaen og skærer i skiver, hvis det er til ravioli skærer du pastaen i den længde du nu bedst kan håndtere og lægger dem på et meldrysset bord eller skærebræt
Sæt en gryde med vand i over på blusset og få det i kog. Server med masser af friskrevet parmesan. Her er det økologiskespinat/ricottaravioli, en pakke rækker til to personer
Smag til med citron, salt og peber. Salt og peber. Pasta og savoykål. Salt og peber. Form til frikadeller og steg dem på en slip-let pande til de er gennemstegt