Server raviolien på en tallerken med lidt af saucen henover. Raviolien. Saucen. Til sidst lægges en ny tynd pastaplade ovenpå og du udstikker raviolien med et lille glas, form eller lignende
Saucer. Til ravioli skal du stoppe på det næsttyndeste trin – ellers er der risiko for, at skidtet falder fra hinanden enten under selve kogningen eller når vandet skal hældes fra til slut
Hælde den over dine cannellonier, eller vend dine ravioli eller spaghetti med kødboller i den. Marinara sauce er en napolitansk sauce, som normalt laves af tomater, hvidløg, krydderurter og løg
Sauce. Tryk siderne ned omkring de små portioner af fyld, og skær dem så ud med din ravioliskærer. Drys dem let med mel, og lad dem stå, mens du lige får styr på saucen
Serve the raviolis on top of the butter sauce. SMØRSAUCE. Raviolien gjorde blot både smagen og oplevelsen til en leg – også selvom den hverken var laktosefri, glutenfri eller vegansk
Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed
Ravioli med skinke i smør- og parmesan. Broccoli blancheret kortvarigt, så der stadig var masser af bid, med en let krydret sauce med chili, olivenolie og citron
Min helt klare favoritret var Ravioli ‘alla Carbonara’. Og vi serverede en meget sød aperitif dertil, som mest af alt minder lidt om amarena sauce – i drikkeform – men mums hvor smagte det godt
Kog nu raviolierne i riglig saltet vand og anret dem på en tallerken med gorgonzolasaucen. Den madglade mand har længe plaget mig om at prøve at lave hjemmelavet ravioli
Jeg brugte tortellini med skinke og ost, mest af hensyn til kæresten, der ikke er overbevist om, at spinat er en fødevare, men enhver variant kan indgå, såvel som tortellinien kan erstattes af ravioli, endda en hjemmelavet en af slagsen
Jeg nød dog min hovedret - Hjemmelavet ravioli fyldt med græskar og kastanjer, serveret med lidt sauce og blå birkes glasur, toppet med hjemmelavet nødde'parmesan'Jeg er ikke den store raviolifan, men syntes simpelthen at det lød lækkert
Hjemmelavet ravioli. Jeg var meget imponeret over den pastaret, jeg valgte, da jeg ikke sad tilbage med en følelse af at være total overmæt af en fed flødesauce, da jeg havde spist op
Det er ikke verdens bedste reklame for en middelmådig ravioli, men opskriften skal I da have alligevel - jeg er sikker på at de bliver bedre, hvis dejen laves ultra tynd