Havregrøden laves således. For et par dage siden lagde jeg 3 dl havregryn i blød for at kunne prøve havregrød af - raw style. Det smagte overraskende godt (jeg er vant til VARM havregrød) og mættede rigtig meget - til trods for, at jeg kun fik 3 spiseskefulde med kanel og æbler
Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed
Jeg spiste den til morgenmad og den smagte rigtig dejlig, men jeg blev ikke mæt sådan som jeg plejer at blive det når jeg spiser min sædvanlige havregrød - men det er jo også klart når frugtgrøden mangler nogle af alle de gode fibre, som der jo er i havregrøden
Hvis dejen er meget tyk, kan du justere konsistensen med en spsk vand ad gangen, til den bliver lidt mere flydende - du skal sigte efter noget, der minder om havregrød
sund chokolademousse, havregrød med banan, kokos og kakaonibs, glutenfri banan brownie, speltcupcakes med banan og blåbærmarmelade, banan iskaffe, choko-og peanutbutterkugler, påskeæg, chokolade-dadel kage, mango-banan is og mange flere