Varianten med appelsinsaft brugte jeg til redvelvetkagerne. Derudover lavede jeg en citronfrosting (til citronkagerne) efter samme princip, hvor der udover citronsaft var tilsat citronskal og vanillekorn
Her blev jeg præsenteret for en traditionel sydstatskage kaldet RedVelvet Cake, som basalt set er en rød chokoladekage med lækker fluffy cream cheese frosting
Bland alle de våde ingredienser sammen i en anden skål inkl kagefarven. Den skulle egentlig have være grøn, men den grønne kagefarve var desværre udsolgt
For flere år siden så jeg på en amerikansk blog, at de lavede redvelvetkager, og de fortalte, at de i “gamle” dage brugte rødbede juice, men nu brugte de bare rød frugtfarve
Kagernes svampede konsistens, smukke, røde farve og lette bitterhed er ikke til at stå for, og hvad smager ikke fantastisk med et godt lag creamcheese frosting på toppen
Nu er jeg mest til hjemmelavet kage, så jeg er altid lidt skeptisk for færdig blandinger, hvor man kun skal tilsætte et par få ingredienser, men siden at de her var så billige (og så så flotte ud) tænkte jeg at jeg ville give det et forsøg
Her i sommervarmen kan det være godt med et lille pift af syrlighed i sine kager eller cupcakes, så her kommer vores bud på en opskrift på citron cupcakes med en lækker luftig citron guf som topping
Bogen hedder RedVelvet & Chocolate Heartache, og kan i den grad anbefales. Forbered muffinformene. Disse cupcakes er fra Harry Eastwoods skønne bog om "sunde" kager der smager fantastisk
RedVelvet Cupcake er blevet lidt af en favorit hjemme hos os, men da jeg prøver at komme lidt (meget) ned i vægt, har jeg arbejdet på en lidt "sunder" version af den dejlige kage
Her hjemme er vi rigtig glad for RedVelvet cupcakes, så da jeg skulle holde fødselsdag i søndag, fik jeg lyst til at prøve dem i en lidt anden variant - så jeg lavede RedVelvet Whoopie Pies i stedet for