Biryani kan spises med okse-, kylling-, gede- og lammekød samt rejer eller med grøntsager – kartofler, aubergine, gulerødder – hvis den skal være vegetarisk
Kyllingen kan erstattes af fisk eller rejer, men du kan også sagtens køre helt vegetarisk. riv ingefær, pil og hak hvidløget, skræl gulerødderne og skær dem i tynde stave, hak chilien fint, snit forårsløg og spidskål fint og skær kyllingen i tern
Biryana kan spises med okse-, kylling-, gede- og lammekød samt rejer eller med grøntsager såsom kartofler, aubergine og gulerødder, hvis retten ønskes vegetarisk
Især dyppet med lime, salt, chili, sød chilisauce og basilikum som her. Af proteiner valgte vi frosne, grønlandske rejer for at prøve noget andet end den gængse kylling
grønlandske rejer, som også fungerede rigtig fint). lidt chili. Kom løg, hvidløg, ingefær og knust koriander i en gryde med olivenolie og steg et par minutter
Steg rejerne et øjeblik i olie på en pande, tag af varmen og bland med chili og koriander. De søde gulerødder og den søde kokosmælk stod i fin kontrast til chili og koriander på toppen
Tilsæt rejer, sukkerærter og babymajs, og steg yderligere ca. Kom løg, hvidløg, chilipeber, ingefær, limesaft, fiskesauce, spidskommen, koriander, sort peber og citrongræs i en minihakker