Løg oghvidløgfinthakkes, og det samme gøres med tomaterne, chiliog peberfrugten. Frisk pasta koges, ogi mens vendes rejerneog hytteosten i tomatsovsen, men det må på ingen måde voldkoge da rejerne så viblive helt gummiagtige
Rødløg, hvidløgogchilienfint hakkes, og aspargesene skæres i mundrette stykker. Persillenogchilienkomplimenterede den fede fløde rigtig godt, og gav samtidig en lækker smag til de neutrale rejer
Svitschili, hvidløgog snackpeber iolie på en middelvarm/varm pande. Bønnespaghetti med tigerrejer, hvidløgoghvidvini en proteinrig “flødesauce” – perfekt kombination
Salt og peber. 250 g risnudler. 1 rød chili. 2 fed hvidløg. 1 stilkcitrongræs. 1 iceberg salathoved. 2 spsk olie. 1 ds kokosmælk light. Skal og saft af 1 ubehandlet lime. 300 g kinarejer, krebsehaler eller jomfruhummerhaler. 4 skiver groft hvedebrød (200 g) og en grøn salat
hakket rød chili. Start med at marinererejerneog lad dem gerne stå en time eller to i køleskabet. Den er med marinerederejer, der sammen med korianderne, giver den skønne asiatiske smag
Korianderfrø, peberkorn, gurkemeje ogchilismidesi en kaffekværn, og køres til pulver, hvorefter det blandes med hvidløg, så du har en velduftende krydderipasta