Rejer i chilli opskrifter

Rejecocktail med mango

Rejecocktail med mango

Kombinationen af mango og rejer er virkelig lækker frisk og med en dressing bestående af avokado, skyr og citron sætter det ligeprikken over i’et
Gulerodssuppe med rejer og chilli

Gulerodssuppe med rejer og chilli

Gulerodssuppe med rejer og chilli . Denne opskrift har jeg stjålet fra en ven. Suppen er fantastisk og derfor skal i også have chancen for at smage den
Rejer stegt med hvidløg

Rejer stegt med hvidløg

Hvis man vil have en anden smag, kan man tilsættelidtfinthakketfriskChilli eller koge op med lidt Ouzo tilslut
Pad thai med kylling og rejer

Pad thai med kylling og rejer

Problemet er desværre bare, at den røde karrypasta indeholderhvidløg og andet, som Fodmap dietenikketillader, og det kræver, at man enten laver den selv helt fra bunden, eller tilsætter andre smagsgivende komponenter, som fx soya, ingefær, koriander, fiskesauce og chilli
Grøn salat med rejer og mango / sød chilisovs

Grøn salat med rejer og mango / sød chilisovs

Sød Chilli sovs. Hjertesalat snittet. Små fine tomater. Dressing. Spis brød til. DelKlik for at sende som e-mailtil en ven(Åbner i et nyt vindue)Click to share on Pinterest(Åbneri et nyt vindue) Hjertesalat snittet
Vietnamesiske forårsruller med sød chillisauce

Vietnamesiske forårsruller med sød chillisauce

Kyllingen kan også skiftes ud med laks, tun eller rejer. Jeg valgte at servere mine med soja og hjemmelavet sød chillisauce, som i kan findeopskriften på nedenfor
Asiatisk inspireret kyllingegryde

Asiatisk inspireret kyllingegryde

Couscous med rejer og basiliku. Bland citronsaft, ingefær, chilli, gurkemeje, koriander og det grønne fra forårsløg i en blender og blend det til en krydderpasta
Penang (Phanaeng) karry

Penang (Phanaeng) karry

Tilsæt efterfølgende dine hakkede chillier, limebladene og fiskesovsen og rør rundt. Penang er det thailandske navn for retten
Parpardelle med tigerrejer

Parpardelle med tigerrejer

Her er masser af smagsgiverei form af chilli, hvidløg, tomater og krydderurter. Parpadelle med tigerrejeri en frisk tomatsauce er en ret, som behager de flestes smagsløg

Selv bruger jeg tigerrejer eller gravet laks da det det jeg mest kan lide. Jeg kommer avokado, agurk samt dybstegte rejer

Rejer med Sort Kampot peber, hvidløg og chilli

Varm olien på en pande. Smag til med salt. Server med godt brød og limebåde. 150 gram rejer. 2 røde chilier, hakket fint. 3 fed hvidløg, hakket fint. 40 Sorte Kampot peberkorn, knust i en morter. 2 røde tomater, skåret i tynde både. 3 spsk olivenolie. Når det er varmt tilsætchilien og hvidløget og steg iminutter. Tilsætrejerne og steg videre 1 minut. Tilsæt palmesukker, tomatbåde og knust sort Kampot peber og steg i 2 minutter. 150 gram rejer. 2 røde chilier, hakket fint. 3 fed hvidløg, hakket fint. 40 Sorte Kampot peberkorn, knust i en morter. 2 røde tomater, skåret i tynde både. 3 spsk olivenolie

Rejer i masala

Tilsæt gurkemeje, chilli og ingefær og gulerødder, steg et par minutter. De afdryppede rejertilsættes, steg igen et par minutter

Parpardelle med tigerrejer

Her er masser af smagsgiverei form af chilli, hvidløg, tomater og krydderurter. Parpadelle med tigerrejeri en frisk tomatsauce er en ret, som behager de flestes smagsløg