Rejer krabbe opskrifter

Sushi med blomkålsris

Sushi med blomkålsris

Sushi med krabbe, rejer, avokado og agurk. Rejer. Fx goma, rejer, agurk og avokado - og læg det i en stribe ovenpå blomkålsrisen
Ferieregnskab II

Ferieregnskab II

Grillet dorado, grillet havbars, grillet sardin, grillet laks, grillet sværdfisk, grillet kylling, rejer, muslinger, krabbe, tomatsalat en masse, melon med parmaskinke, nektariner, ferskner, vandmelon, appelsiner, grapefrugter, kiwifrugter, bananer, havregrød, müsli, knækbrød, salat nicoise, grøntsager, et hjemmekokkereret (og fedtreduceret) tapasbord, én enkelt is, trekvart plade mørk chokolade, en (lille) kande sangria, et glas hvidvin og 3 fuldvoksne glas portvin
Den steppende høne

Den steppende høne

Søren Gericke tilbereder kylling, krabber, flæsk og hjerter, med masser af grønsager

Barcelona med børn

Senere fik vi den geniale idé at spise frokost ved en af boderne på markedet, og her kunne vi udpege vores egne levende rejer og hummer som vi ville spise
Groft brød med hjemmelavet rejesalat

Groft brød med hjemmelavet rejesalat

Rødløg skæres i meget små tern og tilsættes sammen med rejer. Vi er dog begyndt at integrere lidt nyere fiskearter som tun (dåse og frisk), kammusling, hellefisk, muslinger, krabber, fladfisk etc
I'm back!!

I'm back!!

Havkat, laks, skrubbe, rejer, krebs, jomfruhummer, krabbe og meget mere. Og disse kæmperejer i skal var fantastiske
Krabbedip

Krabbedip

Den smagte rigtig godt - tro også den kan laves med hakkede rejer. 1 dåse drænet krabbekød. Hjemmelavede mandelkiks med ost 1 dåse drænet krabbekød

Kivi Bistro

Friske rispapirsruller med svinekød, krabbekød og rejer, friske krydderurter og grøntsager. Panerede kæmpe tigerrejer
Fisk på bordet, hvorfor?

Fisk på bordet, hvorfor?

torsk, sej, krabbe, tun, rødfisk, rødspætte, rejer, kulmule. FISK PÅ BORDET. Hvorfor. I de 8 kostråd står følgende
Frokost på Fisken

Frokost på Fisken

klart anbefales, her får man lidt af hvert, knivmuslinger, krabber, østers, rejer og flere lækkerier fra havet

Lasagne med alt godt fra havet

Hæld mælk og musling/krabbe væden i. Når du koger muslingerne og krabberne skal du gemme i alt 4 dl af væden. Hæld 3/4 af sovsen fra i en skål og bland muslinger, krabbekød, rejer, mellem tomatpure og dild i. 150 g Rejer. 170 g Krabbekød