En ordentlig skudefuld forskellige skaldyrsskaller (rejer, hummer, krabbe, jomfruhummer osv. Jeg fryser altid tomme reje-, hummer- og krabbeskaller og selvom de allerede har været kogt, så afgiver de stadig fantastisk meget smag
Senere fik vi den geniale idé at spise frokost ved en af boderne på markedet, og her kunne vi udpege vores egne levende rejer og hummer som vi ville spise
En håndfuld skaldyr - krabbe eller rejer. Efter en rigtig hård omgang crossfit i dag med Dødløft, toe-to-bar, airsquat og diverse armøvelser, trængte min krop til en god portion middagsmad
Rødløg skæres i meget små tern og tilsættes sammen med rejer. Vi er dog begyndt at integrere lidt nyere fiskearter som tun (dåse og frisk), kammusling, hellefisk, muslinger, krabber, fladfisk etc
Muslinger, kaviar, rejer, krabber. Madspild bliver ofte omtalt i medierne for tiden, og flere og flere supermarkeder afhjælper også madspild ved at nedsætte prisen, når varen er tæt på sin udløbsdato
Hæld mælk og musling/krabbe væden i. Når du koger muslingerne og krabberne skal du gemme i alt 4 dl af væden. Hæld 3/4 af sovsen fra i en skål og bland muslinger, krabbekød, rejer, mellem tomatpure og dild i. 150 g Rejer. 170 g Krabbekød