Den opskrift jeg vil dele med jer i dag er saganaki medfeta og rejer. Retten er en kombination lækre grøntsager, salte feta og veltilberedte rejer i en super skøn tomatsovs
miniburgere, nachos, hvor osten aldrig når at stivne, strimler af mørt kød, hvidløg-citronmarinerede rejer, lækre forskellige salater som tilbehør og godt brød
Nedenfor kan du finde links til opskrifter på ovenstående, samt opskrifter på miniburgere, marinader og en enkelt ny opskrift i raclettesammenhæng her på bloggen, nemlig hvidløg-citronmarinerede rejer
salat, majs, agurk, peberfrugt, løg, oliven, æg, tun fra dåse eller rejer. Som udgangspunkt anvender jeg en rest kogt bulgur, cous cous, ris, perlebyg, spelt, eller pasta, som jeg her supplerer med lidt stegt laks, dampede grønne bønner, tomater, oliven, feta og basilikum
Når pastarisene er møre ligges rejerne i og drys medfetaost. Smag til om der skal krydres med salt, feta'en er som regl meget salt- men det er efter smag
Skær feta ud og drys over. Pluk laksen i mindre stykker og anret det sammen medrejerne på salaten. Vi skal til konfirmation ved drengenes kusine Sara på søndag, og vi glæder os til at se hele familien igen og hygge med dem en hel dag