J. e. g. h. a. r. t. p. n. f. o. s. ø. m. i. d. l. ,. u. æ. j. k. D. c. y. v. å. M. R. -. x. 1. 0. A. S. C. z. 2. I. (. ). 8. ½. 5. b. F. K. 3. V. 4. T
Den kan varieres i det uendelige med forskelligt kød eller grøntsager, og den kan både bruges som en forret eller som hovedret, hvis man serverer den med ris eller nudler til
Server aspargesene til de marinerede agurker ogrejerog brug marinaden til at dryppe over risene. Tør rejerne med køkkenrulle og steg dem i olien på en pande ved middelhøj varme, ca
et par stængler af selleri, en kugle frisk mozzarella og en pakke med chorizopølse. Ja, det var meningen at aftensmaden i går skulle være nem at komme omkring, da Oskar og jeg havde været på besøg hos min kollega Merete
Herligheden består af friske, sprøde grøntsager og krydderurter, grillede (og en smule marinerede) tigerrejer, vermicellinudler samt tilbehør i form af jordnødder og den vietnamesiske dipping sauce, nouc cham
Biryani kan spises med okse-, kylling-, gede- og lammekød samt rejer eller med grøntsager – kartofler, aubergine, gulerødder – hvis den skal være vegetarisk