Rejesalatmed at pift af det hotte. Sereves som hovedret med en salat til og som en forret alene. Jeg er personligt fuldstændig vild med pil selv rejer, så dem bruger jeg
Dryp med olivenolie og limesaft og fordel rejer og dild herover. Nogle gange skal det bare gå rigtig hurtigt med aftensmaden, og det kan det gøre på mange andre måder end rugbrødsmadderne
Rør creme fraiche med citronsaft, tabasco, dild og smag til med salt og peber. tørret dild. Det er også muligt at medbringerejesalaten og putte den på sandwichbrødet kort før den skal spises
Bland dem med pillede rejer, creme fraiche, mayonnaise, hakket dild, hakket purløg og forårsløg. dild. Vi taler her butterdej med hjemmelavet rejesalat, grillede hvide asparges og friske krydderurter
revet citronskalrugbrødRør mayonnaise sammen med yoghurten og kom finthakket rødløg, dild, citronpeber, peberrod, æble og smag til med salt og revet citronskal
Pynt af meddild. Rør en dressing med de nævnte ingredienser, smag til. Vend asparges snitter (hvide), lidt hakket dild og optøede rejer i dressingen, og stil koldt til servering
Kom skyr, hvidløgspulver og rejer i en skål og rør rundt (er rejerne store kan du med fordel skære dem over en gang på midtenSkær ananas og peberfrugt ud i små bidder og tilsæt