I dag blev den brugt som remouladesovs til fiskefars i fad med ovnbagte grønsager. Rør mayonnaise, skyr, piskefløde sammen og smag til med sennep, salt, sukker og peber
oliefri pommes frites, server krigsfisk til smørebrød med hjemmelavet remoulade og cavi-art (kaviar lavet på tang) og knoldselleri fritterne med estragon- eller chili mayo
Der findes mange forskellige opskrifter på pickles - forskellen ligger meget i om man bruger syltede grøntsager eller om man laver det "helt fra bunden"
Denne opskrift læner sig meget op ad den jeg lavede på remoulade for noget tid siden, men denne er der flere grønsager i, så den er blevet lidt "grovere"
Rør Skyr med mayonnaise, sennep, karry, salt og peber. Del blomkål i meget små buketter. Vend grøntsager og æg i dressingen sammen med klippet purløg og små-ternede syltede agurker
Server medblomkålsris og hjemmelavet remoulade (opskrift her). Jeg serverede tunfrikadellerne medblomkålsris og min hjemmelavede remoulade, men man kan jo sagtens servere tunfrikadellerne med kogte kartofler eller spise blomkålsris som tilbehør til alle mulige lækre retter - skift evt
findes remouladen og bønner fra i går frem, blomkål dampes, hokaido rives. og til sidst drysses med lidt kryddergrønt og 1 tsk olie-eddike dressing. Her er 100 g rogn og 25 g remouladeog grønsagerne er kolde og varme,orange, grønne og hvide,sprøde og bløde. Sammen med 30 g groft knækbrød indeholder måltidet 332 kalorier, fordelt på 26% protein, 42% kulhydrat og 31% fedt. Her er 100 g rogn og 25 g remouladeog grønsagerne er kolde og varme,orange, grønne og hvide,sprøde og bløde. Sammen med 30 g groft knækbrød indeholder måltidet 332 kalorier, fordelt på 26% protein, 42% kulhydrat og 31% fedt
Jeg smagte også til med en smule agavesirup, da jeg godt kan lide lidt sødme i remouladen. persilleGurkemejeDette er hvad jeg brugte, men du kan som sagt putte i hvad du føler for, så længe cornichionerne er tilstede da de er essentielle for remoulade
Jeg havde lavet risdeller, pastinakfilet medremoulade, nødde/linsepostej, kikærtesalat (a la tunsalat (som vi dog aldrig fik på bordet)) og risalamande
borsch og rødbede”remoulade”. Hvis du vil være sikker på at følge med i de nye opskrifter her på bloggen, så tilmeld dig E-mail abonnementet, se et stykke nede i spalten th
Jeg havde lavet risdeller, pastinakfilet medremoulade, nødde/linsepostej, kikærtesalat (a la tunsalat (som vi dog aldrig fik på bordet)) og risalamande