Halver hver marcipankugle og tryk et nougatstykke ned i den ene halvdel. Skær nougaten i 15 små firkanter. 250g Ren,rå marcipan-fx mølle Skovly. 50g blød Nougat
Alternativt kan du selv lave en af bølgepap og kageplast, som jeg har gjort på billedet nedenfor (bølgepap er købt hos isenkræmmeren og er det, som de bruger til indpakning
Sørg endelig for, at der ingen urenheder er i skålen, for så får du aldrig pisket dem stive. Brænd moussen med en gasbrænder, og så står du eller med en ganske udemærket dessert, hvor den varme marengs gør sig godt sammen med den helt kolde mousse
Som opskriftudvikler for Nordisk Tang, har jeg fået æren af at lege med Tangsalt, som har en dejlig smag og giver retten Umami, noget som normalt er svært at få ind i de traditionelle desserter
I det her tilfælde var der ikke langt fra tanke til handling, og jeg fik lavet nogle (lidt store) kransekagemedaljoner og min mand fik lov til at være kreativ med sprøjteglasuren
– Ren marcipanæg, overtrukket med både hvid og mørk chokolade. Man kan variere sine marcipanæg lige som man har lyst til og med de ting man holder mest af lige fra nougat, mandler, karamelliseret nødder, frysetørret bær, krymmel, lakrids osv
Denne søndag kastede jeg mig derfor glad ud i ren marcipan med et twist. Jeg kan simpelthen ikke fordrage det der billige nougat, så alt hvad der lugter af utraditionel jul er lige mig