(Restenaf retten kommer senere) Kartofler. Stegen ridses og selvom du måske har købt en som allerede er ridset, så gå den lige igennem alligevel, det er afgørende for resultatet
dækkes med sølvpapir, mens restenaf sværene steger videre. Det kan godt lade sig gøre at lave en god, saftigflæskesteg uden langtidsstegning, men har du tiden, bliver resultatet ekstra godt, når der langtidssteges
en restafpudset steg, fx flæskesteg, lammekølle eller oksesteg. Læg restenaf kødskiverne ovenpå. Sådan gør du Skær kødet i meget tynde skiver og dæk bunden af et ovnfast fad (ca
Flæskestegssandwich er en god anvendelse afresterne fra flæskestegen dagen før, hvad enten det er god, saftigflæskestegaf nakke- eller svinekam eller en god, gammeldags ribbenssteg
imens du gør restenaf middagen klar. Den Italiensk udgave afflæskestegen har i den grad vundet indpas i de danske hjem og kan i den grad godt forstå hvorfor
I bunden af indlægget finder I også en guide til, hvordan anden skal parteres, hvilket, jeg syntes, var noget af det sværeste at finde ud af, første gang jeg lavede and
) Opskriften er angivet til to personer, men der er mad i stegen til i hvert fald to dage, afhængigtaf størrelsen på din steg, så nyd resterne kolde dagen efter, da de også her smager super skønt
Nu havde jeg lavet skinkesalat dagen før og havde en restflæskesteg til min frokost, og så var det jo meget nærliggende at lave hvad der svarer til en blendet flæskestegssandwich
Restenaf kødet skæres i store mundrette stykker. Tag kødet, de hele hvidløg og æggene op af gryden. )300 g flæskesteg med ben6 upillede fed hvidløg5 cm stykke af frisk ingefær i grove skiverden grønne top af 2-3 porrer1/2-1 dl soya (afhængigaf hvor salt den er)1 tsk. mørk muscovado eller brun farin2 pillede, hårdkogte æggrofthakket frisk purløgStart med at skære ribbene af bunden af stegen, og del ribbenstykket i skiver med ét ben i hver. Tilsæt de upillede hvidløgsfed, grove skiver af ingefær og porretoppe, og lad det hele stege med 1 minut. 5 cm stykke af frisk ingefær i grove skiverden grønne top af
Ælt lidt efter lidt restenaf hvedemelet ind i dejen, indtil dejen er smidig og blank. Der er både børnelås, sikkerhedsstop og restvarmeindikator på alle kogeplader