Mens kødet var i ovnen tog jeg restenaf mozzarellaen og skar i skiver. I dag skulle et stykke af den store oksefilet, som jeg købte forrige uge, finde sin vej til bordet
Kærestens opgave blev derfor at vælge om menuen i går skulle stå på oksefilet eller blåmuslinger, og han besluttede sig for en ordentlig bøf på grillen
Tilsæt restenaf ingredienserne og lad simre under låg ved svag varme i mindst en time. Det er det ikke i italien (og på gode italienske pizza restauranter i Danmark) og det er det heller ikke hjemme hos mig
Oven på syltetøjet smøres restenaf kagecremen. Så der var rester søndag og mandag. Da vi i slutningen af januar havde familien på besøg for at fejre min fødselsdag, blev der som altid lavet en masse lækkerier til lejligheden
Kog restenaf kartoflerne – de runde ender – godt møre sammen med selleri og gulerod. Klik for at dele på Twitter (Opens in new window)Del på Facebook (Opens in new window)Klik for at sende som e-mail til en ven (Opens in new window)Klik for at udskrive (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)Like this
Tilberedes som schweizisk kødfondue, til den argentinske fondue serveres kun lun flute, evt pommes frites, restenaf marinaderne i små skåle og salat af henkogte majskerner og strimler af rød og grøn peber i en stærk hvidløgsmarinade
Brug en restoksefilet fra i går, som skæres i store tern. Svits de hakkede løg i en blanding af smør og olie, drys karry og paprika over, og tilsæt engelsk sovs og tomatkoncentrat, Kom kødstykkerne og kogte kartofler hakket i grove stykker, på panden og svits dem godt af
Opskriften er udarbejdet af Alt om kost, Fødevarestyrelsen. 400 g mørt oksekød fra oksefilet eller tyksteg. 4-5 spsk lime eller citronsaft. 300 g (rå vægt) fuldkornsris fx natur- eller bruneris (koges i usaltet vand, da restenaf retten giver smagen)