Rest af risengrød opskrifter

Risengrød med æbletopping

Risengrød med æbletopping

Hvis du ligesom jeg, ikke er så vild med mad spild, så kan du bruge restenaf grøden til klatkager dagen efter
Risengrød (2-3 personer)

Risengrød (2-3 personer)

En rest kold risengrød kan bruges til risalamande. Hvis du skal lave risalamande afrisengrøden så kog vaniljen med nu
Risengrød - altid et hit.

Risengrød - altid et hit.

Resterneaf grøden ryger i fryseren, således at der i ny og næ i weekenden kan serveres risengrød til morgen - det er nemlig total luksus
Klatkager (rester af risengrød)

Klatkager (rester af risengrød)

Selvom risengrøden bliver spist til maven er ved at sprække, så er der altid en rest tilbage i den store gryde
Klatkager af risengrød

Klatkager af risengrød

Resterne fra risengrøden, ca. 300 g. 2 spsk. hvedemel. 2 æg. 2 spsk sukker. 1 spsk kanel. kornene fra 1/2 stang vanille – eller 1 tsk vanillesukker
Ungarnsk Gullashsuppe

Ungarnsk Gullashsuppe

I mange år var det sådan, at hvis man havde lavet Ungarnsk gullash-suppe så var man forpligtet til, at invitere restenaf familien
Papas Lasagne Bolognese

Papas Lasagne Bolognese

Et godt tip er, at lave stor portion og gemme resterne til lynaftensmad dagen efter eller fryse dem ned
Risklatter er lækkert

Risklatter er lækkert

Risengrødafresten, ca. Vi fik risengrød igår aftes og drengene er absolut ikke vilde med denne ret, så der var meget grød i overskud
Risalamande

Risalamande

Risalamande af en restrisengrød. Der findes nok lige så mange variationer af risalamande som der findes familier
Boller i karry

Boller i karry

Endnu en hverdagstraver er på menuen og det er for alvor en af ynglingene herhjemme. Vi elsker "Boller i karry" og så er det oven i købet en hurtig og nem aftensmad
Klatkager

Klatkager

Mit gæt er at en snusfornuftig, fattig kone har haft en restrisengrød – som hun var for sparsommelig til at smide ud til grisene – prøvede at lave dem til noget spiseligt til familien i stedet
Klatkager

Klatkager

Det bedste ved risengrød er nok, at man kan lave klatkager dagen efter, hvis der er en rest tilbage. risengrød
♡ 12. Klatkager ♡

♡ 12. Klatkager ♡

Klatkager af en restrisengrød, ca. De kræver selvfølgelig, at man har en restrisengrød i gemmerne, men det har man jeg altså også ret tit her i december
Risalamisú

Risalamisú

– Jeg har ikke fået prøvet det af med kirsebærlikør, men jeg forestiller mig, at det er rigtigt godt
Grov hokkaido tærte med chorizo, majs og feta

Grov hokkaido tærte med chorizo, majs og feta

Dejen er sprød, forholdvis grov og fedtfattig, og så er den fyldt med bagte, søde tern af hokkaido, en lille restaf krydret chorizo, søde majs, lidt frisk spinat og saltet feta
Himmelske klatkager

Himmelske klatkager

Tilføj restenaf ingredienserne og bland det godt sammen. Grødrester. Klatkager er altid en vinder og min yndlingsmåde at få risengrød
Klatkager

Klatkager

En restrisengrød, ca. Risengrød, juletid og december passer utroligt fint sammen. En restrisengrød, ca