Snit resten af kålen fint og kom den i bouillonen fra. svinekød). Rør kødet med salt. svinekød). 200 g hakket okse- og svinekød (du kan også nøjes med hakket. 200 g hakket okse- og svinekød (du kan også nøjes med hakket
I øvrigt kan du i stedet for rosenkål bruge en rest grønsager fra dagen før. Læg rosenkålene i fadet og evt lidt skinke eller andet røget kød skåret i mindre stykker
En nem lille ret med kød af resterne fra julebordet. Her har jeg brugt vores rester af kamstegen, men det fungere lige så godt med fx and, eller okse ( billederne er foto taget af egne foto – et lille hygge forsøg)
App’en giver dig mulighed for nemt at vælge hvor “done” dit kød skal være. Den findes til et bredt udvalg af grilltyper, og giver den lækreste grillkylling
Tag mørbraden op af marinaden, og læg den over i et ovnfast fad med det af marinaden der hænger ved – resten kan bruges i saucen – drys med salt og peber
Fordel resten af saucen på toppen og drys med mere ost. Enchiladas kan også sagtens laves med andet fyld som oksekød eller vegetarisk, hvis du skruer op for bønner og grøntsager, og så kan du krydre dem præcis, som du bedst kan lide – jeg er dog vild med de mexicansk/mellemøstlige smage som her
Svinemørbrad har jeg ofte brugt til den almindelige gryderet, men jeg er kørt lidt træt i den så glæden var stor da kæresten fandt en ny opskrift vi kunne prøve
Kødet var super mørt. Både retten og Rømertopfen er et levn fra 70érne, men retten smager nu godt, og stegesoen gør kødet så super mørt – så hvorfor ikke servere det til søndagens fællesspisning. Kom 2/3 af de brunede champignoner i stegesoen ( gem cocktailpølserne og resten af champignonerne til topping inden servering). 10 minutter inden servering – kom jeg de resterende champignoner og cocktailpølser i stegesoen, samtidig smagte jeg på sovsen for at være sikker på, at den ikke manglede noget