Rest kød opskrifter

Hakket kød i savoykål med urter

Hakket kød i savoykål med urter

Snit resten af kålen fint og kom den i bouillonen fra. svinekød). Rør kødet med salt. svinekød). 200 g hakket okse- og svinekød (du kan også nøjes med hakket. 200 g hakket okse- og svinekød (du kan også nøjes med hakket
Krydret tomatfad - af en rest steg

Krydret tomatfad - af en rest steg

Læg resten af kødskiverne ovenpå. Sådan gør du Skær kødet i meget tynde skiver og dæk bunden af et ovnfast fad (ca
Brændenældesuppe med kød

Brændenældesuppe med kød

Resten af suppen kan fryses ned eller spises dagen efter. ½ kg kød i tern (har her anvendt oksekød, men det kan også være svin, får eller fjerkræ)
Sprøde grøntsager med leftover kød og dampet ris

Sprøde grøntsager med leftover kød og dampet ris

En nem lille ret med kød af resterne fra julebordet. Her har jeg brugt vores rester af kamstegen, men det fungere lige så godt med fx and, eller okse ( billederne er foto taget af egne foto – et lille hygge forsøg)
Det gode liv uden kød

Det gode liv uden kød

Skær resten af aspargesene i skiver. af dem der hverken spise kød eller fisk og heller ikke produkter der stammer
Grønne frikadeller m. spinat

Grønne frikadeller m. spinat

Nogle ting kan og bør man ikke eksperimentere med, hvis I spørger min kæreste. Æggefri, Glutenfri, Gris, Svinekød, Uden æg
Svinemørbrad i ovn

Svinemørbrad i ovn

Tag mørbraden op af marinaden, og læg den over i et ovnfast fad med det af marinaden der hænger ved – resten kan bruges i saucen – drys med salt og peber
Enchiladas med kylling og ost

Enchiladas med kylling og ost

Fordel resten af saucen på toppen og drys med mere ost. Enchiladas kan også sagtens laves med andet fyld som oksekød eller vegetarisk, hvis du skruer op for bønner og grøntsager, og så kan du krydre dem præcis, som du bedst kan lide – jeg er dog vild med de mexicansk/mellemøstlige smage som her
Mørbradgryde med masser af grønt

Mørbradgryde med masser af grønt

Svinemørbrad har jeg ofte brugt til den almindelige gryderet, men jeg er kørt lidt træt i den så glæden var stor da kæresten fandt en ny opskrift vi kunne prøve
Æggekage

Æggekage

Her kan du også få brugt rester af kød eller kogte grøntsager, for du kan vælge at blande dem i blandingen

Mørbradgryde i stegeso

Kødet var super mørt. Både retten og Rømertopfen er et levn fra 70érne, men retten smager nu godt, og stegesoen gør kødet så super mørt – så hvorfor ikke servere det til søndagens fællesspisning. Kom 2/3 af de brunede champignoner i stegesoen ( gem cocktailpølserne og resten af champignonerne til topping inden servering). 10 minutter inden servering – kom jeg de resterende champignoner og cocktailpølser i stegesoen, samtidig smagte jeg på sovsen for at være sikker på, at den ikke manglede noget