Hvis du tilmed har en rest kogte ris er det bare endnu nemmere. Det giver en hel del kyllingerester, og her er en af mine favoritopskrifter til kyllingerester
Har du en restris - så lav f. eks en ris salat. frisk hakket basilikumSalt – peberfrisk dild eller basilikum til pyntKog risene med gurkemeje eller tag en rest kogte ris, fra dagen i forvejen og vend sammen med gurkemejen
Skær nogle ringe af peberfrugt til pynt og hak resten groft – bland det i risene. Skær resten i tern. En rigtig god måde at bruge kogte ris fra i går på, denne rissalat med advokado, oliven og en god nøddedressing
Koges op, resten af mælken tilsættes lidt efter lidt efter, hånden som grøden koger ind. Her får du opskrift på hvordan jeg synes Ris a la manden er bedst - og helst skal den jo laves traditionelt
En enkel, rask og nydelig gryterett med kylling, ris og deilig cajun krydder. Når vannet koker tilsetter du risen, rør rundt med en gaffel, skru av platen og ha på lokk
Vend dem rundt i resten af ægget og bagefter i resten af raspen. Sprødstegte kyllingebidder, sprøde smårejer og stegte ris med grøntsager og svampe – og sursød sovs på kinesisk
Lav karrysovsen, mens resten af maden bliver færdig. Sammen med lækker, krydret karrysovs og ris, udgør bagt butternut squash det perfekte efterårsmåltid, hvis man spørger mig
Sluk derpå for varmen og lad dem trække til resten af retten er færdig. Servér straks med ris. Sluk derpå for varmen og lad dem trække til resten af retten er færdig
Krydr koteletterne med salt og peber og brun dem først på den ene side i et par minutter til de er brunet godt og karamelliseret, tilsæt resten af smøret og vend koteletterne og gør det samme