Rest skinke opskrifter

Indbagt skinke og ost

Indbagt skinke og ost

og fordel resten af dejen på klatterne, så fyldet bliver dækket bedst muligt. skinke og 1/2 stk. 4 stk - smager bedst nybagte
Fyldte madbrød med skinke

Fyldte madbrød med skinke

resten af melet. Lad peberfrugtblandingen køle lidt af og vend skinke, oregano, salt og peber i. 1200 g kogt skinke i tern
Tærte m. skinke og porre

Tærte m. skinke og porre

Til sidst kommes resten af ost ovenpå tærten. Den er egentlig meget klassisk, altså, det er jo ikke første gang man hører om en skinke-/porretærte, men det er bare som om, at denne her er lige lidt meget snasket, lidt mere smagsfuld og bare lidt mere lækker
Grov tærte med porrer, skinke og ost

Grov tærte med porrer, skinke og ost

Og så var der rester til min frokost i går – jeg klager ikke. Skær skinke i tern. Imens din tærtebund forbager i ovnen, skal du skære enderne fra porrerne og skære resten i skiver og skylle det godt
Omelet”brød” m. broccoli og skinke

Omelet”brød” m. broccoli og skinke

Med en restskinke tilbage fra den anden dag og et broccolihoved, der snart havde set dagens sidste lys, kom jeg utrolig langt i det lille køkken i dag
Kartoffelfad med skinke

Kartoffelfad med skinke

vi brugte færdige skinketern, men har man rest af skinke, så kan man skære den ud, er sikker på det også smager endnu bedre
Pandekageroulade med skinke og salatfyld

Pandekageroulade med skinke og salatfyld

Pandekageroulade med skinke og salatfyld (3-4 pers). 1 pakke skinkestrimler eller en rest hamburgerryg, skåret i tern. Pandekageroulade med skinke og salatfyld (3-4 pers). 1 pakke skinkestrimler eller en rest hamburgerryg, skåret i tern
Frittata med broccoli og skinke

Frittata med broccoli og skinke

Vend de stegte grøntsager og skinke skåret i strimler i. 150 g røget skinke. Del broccolien i små buketter og skær stokken i små tern
Tortellini med skinke og grønnkål i fløtesaus !

Tortellini med skinke og grønnkål i fløtesaus !

200 g smårettskinke. Tilsett tortellini og skinke og la det koke i 1-2 minutter. at ferdig vin legges på restene etter amaroneproduksjonen for en 10 dagers annengangsgjæring, ikke fatlagret, kun ståltankmodnet. 200 g smårettskinke
Pita-Pizza med Skinke, Ricotta og Pesto

Pita-Pizza med Skinke, Ricotta og Pesto

Du kan fryse resten af pitabrød og pizzasauce ned til en anden dag, hvor det skal gå hurtigt. Brug pitabrød i bunden og fyld med tomatsauce, skinke, ricotta og pesto