en rest afpudset steg, fx flæskesteg, lammekølle eller oksesteg. Læg resten af kødskiverne ovenpå. Antal portioner 1 person 2 personer 4 personer 6 personer 8 personer Vælg en rest afpudset steg, fx flæskesteg, lammekølle eller oksesteg 5 forårsløg i tynde ringe ½ dl hakkede friske basilikumblade 175 g Karolines Køkken® Pasta- & gratineringsost 30% 1 dåse hakkede tomater 1 rød peberfrugt i små tern 2 finthakkede zittauerløg 3 spsk sød chilisauce 1 tsk groft salt 75 g sorte og grønne oliven Pynt frisk basilikumblad Tilbehør 300 g tørret fuldkornsspaghetti
Stegresten af kyllingen på samme måde. Til en familie og lidt rester til madpakken bruger jeg. På en pande steges bacon med lidt af kyllingen, kun lige til det er varmet op
en rest fra dagen før. Skær baconen i strimler, og steg den på en pande uden tilsætning af fedtstof. Fordel fyldet i den forbagte tærte, og drys med den resterende ost
Skær resten af dejen i strimler. Skær baconen i mindre stykker og steg det på panden i lidt olie – eller læg det på et stykke køkkenrulle som placeres på en stor tallerken
Imens koger du pastaen som anvist på pakken,når den er kogt færdig hælder du vandet fra og kommer pastaen op i panden og mixer det godt sammen med resten
Det smagte dejligt og det er en god måde, at få brugt resterne af en steg på. I dag var der nogle lækre rester, så det var nu ret nemt at servere lækre snackretter på sådan en hel almindelig regnfuld og kedelig mandag
Tilsæt hakket rødløg, gulerod i små tern samt rosmarin, og steg endnu et par minutter. Kom det i et smurt ovnfast fad, drys med resten af osten, kom cherrytomaterne på toppen, og bag den ved 180°C i ca
Skulle du have brug for en god undskyldning, så kan det være at få brugt rester. Soigner champignonerne, skær dem i tern, og steg dem på en meget varm pande uden tilsætning af fedtstof
Tag mørbraden op af marinaden, og læg den over i et ovnfast fad med det af marinaden der hænger ved – resten kan bruges i saucen – drys med salt og peber