Nu tænker du måske at så kan det ikke lade sig gøre at både kyllingens lår og bryst bliver saftigt, men det kan det hvis du smører din kyllingog/eller fylder den med lækkerier under skindet sådan som det er tilfældet med denne lækre, helstegte kylling med krydderurter
Hvis der er rester tilbage, kan det sagtens gemmes til frokost eller aftensmad. Af denne portion bliver der også, så du kan få frokost ogaftensmad dagen efter
jeg var langt henne i madlavning og fotos, inden jeg opdagede at der intet kort var i kameraet … tsk … så nogleaf billederne måtte improviseres i en fart ud fra en håndfuld rester… meen mon ikke det går
Rør godt rund med en træske og skrabe eventuelle rester fra stegningen fri fra stegepandens bund. Der er ikke så mange svampe at finde i handlen på denne årstid, så jeg brugte en blanding af brune og hvide champignons kombineret med nogle tørre porcini
Opskriften er på en stor portion, men rester kan med stort held varmes næste dag. Første gang jeg hørte om blandingen afrisog kartofler i en ret, var det fra en bekendt, der stammede fra Iran, og om denne ret er iransk eller indisk inspireret, kan være svært at sige
Istedet blev tilbehøret tryllet om til en omgang egg fried rice med ingefær, hvidløg og chili, og det er nu engang rart at få spist sine rester istedet for at fodre skraldespanden
Dagens aftensmad var lidt brug afrester - dog med tilføjelser. ialt og blev brugt i dagens aftensmad. Jeg havde en hel oksemørbrad liggende, som blev pudset af
Rester fra aftensmaden. De åbne og gratis guidelines er delt i to afsnit. et omkring at afstresse nervesystemet, som grundlag for at kroppen vil tabe sig