Lækker tærte af rester fra køleskabet – brombær, chokolade og smørcreme – MUMS. Kender du det der med, at du har bagt nogle forskellige ting over nogle dage – eller måske har du haft gæster og lavet lidt lækkerier til dem, og pludselig har du rester af al muligt alle vegne
Grøntsagstærte, lavet på rester. Lammet kan bruges til biksemad, eller en lækker salat, altså sørg for, at anvend madresterne i nye retter, for at reducere mad-spildet
Dette var vores hurtige aftensmad i aften, da jeg havde skønne rester af denne tærte i fryseren. Denne tærte er nok en af de tærter som bliver bagt oftest herhjemme, hvis man da lige ser bort fra mazarintærte, men det er jo ligesom heller ikke det samme
Denne tærte opstod faktisk, fordi jeg skulle tømme skabene for rester. Jeg havde lidt af hvert, og det blev til denne grove tærte med inspiration fra det sydstatslige køkken
Rul butterdejen ud så den passer til dit tærtefad – eventuelle rester kan du lave mønstre/gitter af og lægge oven på tærten, eller du kan lave butterdejsstænger eller andet
1 kylling – det kan godt være der bliver rester, de kan bruges i en tærte, en gratin, til biksemad, salat, forårsruller eller hvad din fantasi kan komme op med. Share on TumblrShare on Tumblr 1 kylling – det kan godt være der bliver rester, de kan bruges i en tærte, en gratin, til biksemad, salat, forårsruller eller hvad din fantasi kan komme op med
En ferie der blandt andet er blevet brugt til at fylde fryseren en smule med rester og ting til madpakken, til når hverdagen igen kommer til at gå lidt for hurtigt og tiden ligeså
Spis hele tærten samme dag – ellers bliver bunden blød – tror jeg nok – vi har aldrig haft rester af den tærte, og den jeg lavede i dag blev også hurtigt brugt op
Lav en portion sprøde falafler vendt i sesamfrø (portionen er så stor, at der formentlig er rester til fredag) og server med en cremet marokkansk aubergine-kikærtesalat med tahindressing