Selv om overskuddet måske ikke er der, så er denne ret beviset på, at det ikke er ensbetydende med, at man selv og ens familie skal snydes for et godt og velsmagende måltid
Anretrettenmedfinthakket forårsløg og purløg. Server medris. Kom kødet i en skål med riv ingefær og hvidløg i sammen med en god portion peber og soja saucen, bland det hele godt og stil til side
Tilsæt løg skåret i tynde både oggrofthakket hvidløg. Rens mørbraden for sener hinder og fedt, skær mørbraden ud i mundrette stykker og kom i en skål sammen med soya, paprika, chili, peber og en lille smule salt
Julen er fantastisk, men jeg får ret hurtigt nok af de store mængder svinekødog fede mad. Og så laver jeg gerne en af mine mere eksotiske livretter som denne Kylling Tikka Masala
Skal det være gennemført, burde det være en flaske græsk Retsina – hvidvin tilsat harpiks – men jeg synes ærligt talt ikke, at den passer særlig godt til med mindre tilbehøret er meget let
Da jeg lavede retten fornyligt, blev det med tigerrejer, men jeg er mindst lige så stor fan af rettenmed enten marineretsvinekød eller forårsruller (Cha Gio) - eller begge
Men jeg havde ikke behøvet at bekymrer mig for han var mega vild medretten. Nu er jeg jo så heldig at ham den dejlige har en ynglingsretog det er sørme boller i karry og jeg var en smule spændt på hvad han ville synes om min udgave
Dels fordi jeg synes, at gullasch skal simre, og dels fordi jeg synes, det er lidt synd og skam at bruge den skønne mørbrad til gullasch, når nu den kan bruges til så mange andre lækre retter