Ret med kartofler og æg på pande opskrifter

Kartofler og bladbeder i ovn

Kartofler og bladbeder i ovn

Men i dag får I opskriften en æggekage bagt i ovnen lavet medkartoflerog bladbeder. Pisk æggenemed
Inspiration til tapasbordet

Inspiration til tapasbordet

Jeg kunne blive ved med at remse op, mulighederne er jo nærmest uendelige, men disse retter er forholdsvis nemme at gå til, og det kan måske inspirere til andre nye og spændende retterogså
Kartoffelpandekager med varmrøget lakserilette

Kartoffelpandekager med varmrøget lakserilette

Anret de afkølede kartoffelpandekagerneog pynt evt. Det er helt perfekte til forret, men de kan også sagtens spises som tapas eller til hovedretmed en frisk, sprød salat til
Krebinetter med stuvede ærter og gulerødder

Krebinetter med stuvede ærter og gulerødder

I mens krebinetterne steger panden så kan man lave tilbehøret. Smelt smørret i en tykbundet gryde ved middel varme og kom melet i mens du pisker, til det bliver en jævn masse
Mørbrad i Butterdej med Svampe

Mørbrad i Butterdej med Svampe

Jeg serverede kogtekartofler vendt i smør og timian og bagte rodfrugter til retten. Tilsæt smuldret brød og persille, smag til med salt og peber og køl af
Krebinetter

Krebinetter

Smelt smørret en pande, til det er gyldent, og steg krebinetterne heri begges sider, til de er gennemstegte – ca
Stegt flæsk

Stegt flæsk

Retten er så populær, at den har sin egen sang – det har bøf med løg nu også. Danmarks nationalret – stegt flæsk med persillesovs
Spansk Omelet

Spansk Omelet

Eller lave retten i et metal-fad i ovnen. Server drysset med purløg. Svits løg ogkartofler i olie i en stor pande ca
Dressingen der kan nærmest ALT!

Dressingen der kan nærmest ALT!

Da jeg skrev min kandidatopgave færdig, i mine bedsteforældres yndige sommerhus Møn, nød jeg godt af en ny, nem og meget hurtig ret jeg havde eksperimenteret mig frem til
WIENERSCHNITZEL - SCHNITZEL - SCHNITZEL

WIENERSCHNITZEL - SCHNITZEL - SCHNITZEL

Nogleforetrækker en "dreng" oven en schnitzel. En gang imellem kommer lysten til den klassiske ret fra Østrig, og så må man jo bare igang, for den er såre simpel