Retten smages til med godt med salt, peber og Herbamare urtebouillion. Nu tilsættes de kogte nudler, asparges og den hakkede basilikum, og retten serveres når denne er blevet helt varm igen
Tag limebladene op af retten og smag til med rørsukker og fiskesauce. Asiatisk mad er dejligt varmende her i efteråret, hvor det rusker udenfor, og man måske ikke lige har tiden til at simre et stort stykke kød i flere timer
Når de er kogt vendes det grøn pesto og derefter i rucola salatenBulgur salaten laves til iflg anvisninger på pakken og der blandes Romain salat iNu klar til servering - MUMS
Anretrettenmed hakkede koriander ovenpå. Koriander er et stærkt parfumeret krydderi, så hvis du ikke bryder dig om smagen, så undlad den grønne pynt på toppen af gryde
Retten består af kylling svøbt i parmaskinke, med stegte tomater og kogte kartofler. Som altid lavede vi nogle få ændringer i retten, for at den passede lidt mere til vores smag